ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Φίτεσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Τσιγγάρα

Η Φίτεσε ανακοίνωσε την απόκτηση του Άγγελου Τσιγγάρα
Ο Άγγελος Τσιγγάρας με τη φανέλα του Παναιτωλικού σε ματς για τη Stoiximan Super League INTIME SPORTS

Τις δυνάμεις του εκτός Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του θα δοκιμάσει ο Άγγελος Τσιγγάρας, με τη Φίτεσε να ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα χαφ για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν επιπλέον.

Μετά από μία ποδοσφαιρική ζωή στον Παναιτωλικό, στον οποίο εντάχθηκε το 2018 αρχικά στα τμήματα υποδομής και κατόπιν στην πρώτη ομάδα, ο Άγγελος Τσιγγάρας πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το όνειρό του και να παίξει εκτός Ελλάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο 25χρονος αμυντικός χαφ τις τελευταίες εβδομάδες έκανε δοκιμαστικά στην Φίτεσε, εντυπωσίασε τον τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αποτέλεσμα να υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με τους Ολλανδούς, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2026.

"Είναι τιμή μου που μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο με αυτόν τον υπέροχο σύλλογο μετά τη δοκιμαστική μου περίοδο. Η ιστορία της ομάδας μου αρέσει πάρα πολύ. Η Φίτεσε είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πλούσια ιστορία, οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις και μόνο το δείχνουν αυτό. Ανυπομονώ να κάνω τα πρώτα μου λεπτά με τα κιτρινόμαυρα και να συμβάλλω σε μια επιτυχημένη σεζόν. Μαζί με τους οπαδούς, προσβλέπω σε ένα λαμπρό μέλλον", ανέφερε ο Έλληνας μέσος κατά την παρουσίασή του.

Την περσινή σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου έπαιξε σε 26 αγώνες, ενώ είναι και έξι φορές διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ