PREMIER LEAGUE

Η Φούλαμ πήρε τον Μπάσεϊ από τον Άγιαξ με 21 εκατ. ευρώ

Η Φούλαμ πήρε τον Μπάσεϊ από τον Άγιαξ με 21 εκατ. ευρώ
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΟΥΛΑΜ ΣΤΟ TWITTER

Σε μία σημαντική προσθήκη στην άμυνά της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προχώρησε η Φούλαμ, με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα να αποκτάει τον Κάλβιν Μπάσεϊ δίνοντας κάτι παραπάνω από 21 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ.

Μετά από δύο χρόνια στην Ρέιντζερς και έναν χρόνο στον Άγιαξ, ο Κάλβιν Μπάσεϊ ετοιμάζεται για τον τρίτο σταθμό της καριέρας του σε ισάριθμο διαφορετικό πρωτάθλημα.

Αυτό θα είναι η Premier League, με την Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα να έρχεται σε συμφωνία με τους Ολλανδούς για τον 23χρονο Νιγηριανό αμυντικό (αγωνίζεται είτε ως στόπερ είτε ως αριστερός μπακ) και να τον εντάσσει στο δυναμικό της, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

"Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Φούλαμ. Έχουν πάντα ποιοτικούς παίκτες, παίζουν στην Premier League που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, οπότε δεν είχα πολλά να σκεφτώ.

Είναι επίσης λονδρέζικος σύλλογος, οπότε είναι κάτι έξτρα να πηγαίνεις σπίτι! Είμαι χαρούμενος που όλα τελείωσαν τώρα και μπορώ να μπορώ να εστιάσω στο ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα να χτίσει πάνω στην περυσινή εκπληκτική σεζόν της", τόνισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κότατζερς" με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ