ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Γιουνάϊτεντ θα ξαναπροσπαθήσει για Μανούτσο

Η Γιουνάϊτεντ θα ξαναπροσπαθήσει για Μανούτσο
Μανουτσο

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Γιουνάϊτεντ θα ζητήσει το καλοκαίρι να εκδοθεί άδεια εργασίας στον Μανούτσο Γκονσάλβες

Μπορεί να μην έχει δοθεί ευκαιρία στους φίλους του Παναθηναϊκού να δουν τον Μανούτσο Γκονσάλβες με το "τριφύλλι" στο στήθος, όμως στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ετοιμάζουν τις κινήσεις τους ώστε στο καλοκαίρι ο Αφρικανός επιθετικός να έχει στα χέρια του την πολυπόθητη άδεια εργασίας και να μπορεί ν' αγωνίζεται στην Premier League.
Μάλιστα, το δημοσίευμα θυμίζει και τις δηλώσεις που είχε κάνει στα μέσα Φεβρουαρίου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Αν σκεφτούμε οτι αγωνιστήκε με την Αγκόλα στο Κόπα Άφρικα και τα πήγε περίφημα, θα κάνουμε νέα προσπάθεια το καλοκαίρι ώστε να εξασφαλίσουμε άδεια εργασίας και να είναι στην ομάδα μας την επόμενη σεζόν".

Εκείνη την περίοδο ο Μανούτσο Γκονσάλβες είχε δηλώσει: "Είναι μεγάλη χαρά ν' ακούς αυτά τα λόγια απο έναν άνθρωπο τόσο έμπειρο όσο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αν όλα πάνε καλά, θα κάνω οτι μπορώ για να σημειώσω αρκετά γκολ".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ