ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους χάνει τον Μακένι για μήνες

Ο Αλφόνσο Πεδράθα της Βιγιαρεάλ μονομαχεί με τον Γουέστον Μακένι της Γιουβέντους για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022
Ο Αλφόνσο Πεδράθα της Βιγιαρεάλ μονομαχεί με τον Γουέστον Μακένι της Γιουβέντους για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Ο Γουέστον Μακένι υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και προστέθηκε στην τεράστια λίστα τραυματιών της Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τραυματισμών στο ταξίδι της στην Ισπανία για τον αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ στη φάση των 16 του Champions League και απόκτησε δύο νέα, το ένα εξ αυτών αρκετά σοβαρό.

Ο Γουέστον Μακένι υπέστη κάταγμα στο δεύτερο και τρίτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του, με συνέπεια να εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης έως και για τρεις μήνες, ουσιαστικά χάνοντας το φινάλε της σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο στο "Θεράμικα", αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, υπέστη μια σύσπαση στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί τις επόμενες ημέρες.

Οι δύο τραυματίες προστίθενται στους πέντε παίκτες που θα απουσιάσουν από το προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Έμπολι. Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι έχει υποστεί διάταση, ο Τζιόρτζιο Κιελίνι έχει μυικό τραυματισμό για τρίτη φορά φέτος, ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ο Κάιο Ζόρζε φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα της Κ23, ενώ ο Φεντερίκο Κιέζα υπέστη ρήξη χιαστού και θα επανέλθει τη νέα σεζόν.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έλειψε κόντρα στη Βιγιαρεάλ, όμως αναμένεται να επανέλθει απέναντι στους Τοσκανούς λόγω του περιορισμένου ρόστερ, με τον Αργεντινό να είναι ένας από τους παίκτες που έχουν τραυματιστεί αρκετές φορές μέσα στη χρονιά. Συνολικά 16 παίκτες από το ρόστερ της πρώτης ομάδας έχουν τραυματιστεί έστω μια φορά φέτος, για μία Γιουβέντους που θυμίζει νοσοκομείο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ