ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους συμφώνησε με Λαβέτσι. Με την Νάπολι;

Η Γιουβέντους συμφώνησε με Λαβέτσι. Με την Νάπολι;
Λαβέτσι

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους συμφώνησε με τον Εζεκιήλ Λαβέτσι και πλέον απομένει να τα βρει με την Νάπολι

Η "Γηραιά Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου στοχεύει στην ενδυνάμωση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να μην επαναληφθεί η μέτρια πορεία που πραγματοποίησε φέτος στη Serie A.
Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, φέρεται να έχει στο μπλοκάκι του αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών, αλλά το... όνειρό του δεν είναι άλλο από το να δει τον Λαβέτσι να αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου του Τορίνου.

Ο άσος των "παρτενοπέι" τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναδειχθεί σε ήρωα της πόλης, ενώ ο "έρωτας" των κατοίκων είναι τόσο μεγάλος για τον διεθνή Αργεντινό που έχουν δώσει το όνομα του σε... πίτσα.

Ωστόσο, με την Νάπολι να μην μπορεί να ξεφύγει από τις μεσαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ο Λαβέτσι φέρεται να αναζητά ήδη το μέλλον του σε κάποιον από τους κορυφαίους συλλόγους της Ιταλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Tuttosport", η συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της "Γιούβε" έχει επέλθει με τον παίκτη να καρπώνεται κάτι λιγότερο από 3.000.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα 5 χρόνια.

Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν και οι δύο ομάδες, με τον πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να μην εμφανίζεται θετικός για τα 17.000.000 ευρώ που αναμένεται να του προσφέρει η Γιουβέντους.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ