ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η γκαντεμιά του Τάτου και ο διακοσάρης Γιαννούλης

Η γκαντεμιά του Τάτου και ο διακοσάρης Γιαννούλης
Τάτος Γιαννούλης

Διαβάστε για το δεύτερο συνεχόμενο χαμένο πέναλτι του Τάτου και τον Κώστα Γιαννούλη που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (VIDEOS).

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, καθώς νίκησε με 1-0 τον Πλατανιά στο Περιστέρι. Το γκολ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου πέτυχε ο Θανάσης Παπάζογλου στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Η αναμέτρηση, βέβαια, θα μπορούσε να είχε άλλο ένα γκολ, όμως ο Ανδρέας Τάτος αστόχησε από τα 11 βήματα στο 90ο λεπτό! Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που ο Έλληνας άσος δεν τα καταφέρνει από την άσπρη βούλα.

Ας τις θυμηθούμε αναλυτικά...

08/3/2014: Παναθηναϊκός - Άρης 4-1

24/8/2014: Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τάτος είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί σε 100% σε φουλ ρυθμούς.

Διακόσιες συμμετοχές ο Γιαννούλης

Πάμε και σε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου. Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το ντεμπούτο του έγινε στις 10/9/2006 και το παιχνίδι Πιερικός - Δόξα Δράμας (1-0), ενώ το πρώτο του γκολ πέτυχε το 2011 στη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ.

Λίγα λόγια για τον Γιαννούλη

Από την Γ' Εθνική πήρε κατευθείαν μεταγραφή στην πρώτη κατηγορία για λογαριασμό του Ηρακλή το καλοκαίρι του 2007. Το 2010 πήγε στην Γερμανία και την Κολωνία, με ένα μικρό χρηματικό ποσό, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να πάει δανεικός το 2011 στον Ατρόμητο.

Ένα χρόνο αργότερα έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου (πριν λίγες εβδομάδες ανανέωσε μάλιστα).

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ