ΑΡΗΣ

Η Γκενκ τσέκαρε Σουνά

Η Γκενκ τσέκαρε Σουνά
INTIME SPORTS

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" βρέθηκε σκάουτερ της Γκενκ το απόγευμα της Κυριακής και παρακολούθησε τον αγώνα του Άρη με τον Πλατανιά Χανίων τσεκάροντας τον Δημήτρη Σουνά.

Το όνομα του Δημήτρη Σουνά τσέκαρε στο μπλοκάκι του ο σκάουτερ της Γκενκ που το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησε τον αγώνα του Άρη με τον Πλατανιά Χανίων.

Μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της βελγικής ομάδας φρόντισε να ψαχτεί για τον 18χρονο διεθνή του Άρη θέλοντας να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μία μέρα πριν το Σάββατο είχε βρεθεί στην Βέροια όπου παρακολούθησε το παιχνίδι της τοπικής ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο όπου δεν αποκλείεται στην ίδια λογική να σημείωσε το όνομα του 19χρονου Μάικλ Ολαϊτάν της «Βασίλισσας του Βορρά».

Εν τω μεταξύ νέα αναβολή-ανάσα για δύο εβδομάδες μετά, για τις 23 Οκτωβρίου, πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ευθύμη Κουλουχέρη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης λόγω των εκλογών της ΕΠΟ του περασμένου Σαββάτου για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Τέλος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης την αυριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και πρώτης μετά από την αποδοχή της παραίτησης του Μάκη Κατσαβάκη θα γίνει υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ20 Νίκου Πασιαλή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ