ΙΝΤΕΡ

Η Γουάντα Νάρα έκλαψε σε ερώτηση για το μέλλον του Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα έκλαψε σε ερώτηση για το μέλλον του Ικάρντι

Η Γουάντα Νάρα ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για το μέλλον του Μάουρο Ικάρντι και τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με την υπόθεσή του και έβαλε τα κλάματα.

Είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο ρεπορτάζ της Ίντερ. Οι διαπραγματεύσεις Μάουρο Ικάρντι για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του έχουν παγώσει και οι νερατζούρι του αφαίρεσαν το περιβραχιόνιο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Europa League με τη Ραπίντ Βιέννης με τον Σπαλέτι να τονίζει ότι η συγκεκριμένη επιλογή έγινε λόγω ενός τραυματισμού του ο οποίος θα τον άφησε εκτός και από το ματς με την Σαμπντόρια.

Μάλιστα, στον αγώνα της Κυριακής υπήρχαν και φυλλάδια από τους οπαδούς της Ίντερ κατά του Ικάρντι τα οποία έγραφαν "έξω οι μισθοφόροι από την Ίντερ". Το βράδυ της Κυριακής η Γουάντα Νάρα κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και λύγισε. Η σύζυγος και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού έβαλε τα κλάματα όταν της έγινε ερώτηση για το μέλλον του Ικάρντι.

"Κάποιοι λένε ότι το περιβραχιόνιο δεν έχει καμία αξία, αλλά για τον Μάριο είναι σαν να του παίρνεις το πόδι. Φορά αυτή τη φανέλα νιώθοντας τιμή και στο παρελθόν όποτε υπήρχε δίλημμα ανάμεσα στα χρήματα και την αγάπη του για το σύλλογο πάντοτε επέλεγε το δεύτερο. Ζήτησα από τον πρώην πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, αν θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να παίξει ξανά ο Μάουρο γιατί σημαίνει πολλά για αυτόν. Δεν είναι στις προθέσεις μας να φύγουμε από την Ίντερ" δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ