ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Γουέστ Χαμ βγάζει για πάντα εκτός γηπέδου οπαδό της, για ένα πλαστικό κύπελλο

Watford's Troy Deeney celebrates team mate Jose Holebas, not pictured, scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Southampton and Watford at Saint Marys stadium, Southampton, England. Saturday Nov. 10 2018 (Mark Kerton/PA via AP)
Watford's Troy Deeney celebrates team mate Jose Holebas, not pictured, scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Southampton and Watford at Saint Marys stadium, Southampton, England. Saturday Nov. 10 2018 (Mark Kerton/PA via AP) MARK KERTON/PA VIA AP

Ένας έντονος πανηγυρισμός του Τρόι Ντίνι μετά από γκολ κόντρα στην Γουέστ Χαμ προκάλεσε τη ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα των Λονδρέζων, ωστόσο ο θύτης θα το πλήρωσει... ακριβά. Διαβάστε το story.

Οι Άγγλοι δεν είναι αμείλικτοί μόνο σε θέματα ρατσισμού (βλέπε περιπτώσεις Ομπαμεγιάνγκ με Τότεναμ και Στέρλινγκ με Τσέλσι που έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο) αλλά και με άλλες περιπτώσεις ακραίας και μη αποδεκτής συμπεριφοράς, με τον αγώνα Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ να αποτελεί τρανό παράδειγμα.

Πρωταγωνιστής ο Τρόι Ντίνι που άνοιξε το σκορ για τις "σφήκες" από το σημείο του πέναλτι στο 30ο λεπτό, με τον Άγγλο επιθετικό να προκαλεί τη μήνη της εξέδρας με τον πανηγυρισμό του στο σημείο του κόρνερ (κλώτσησε το σημαιάκι με οργή) και έναν οπαδό να πετάει προς το σημείο του κόρνερ ένα πλαστικό κυπελλάκι.

Το αντικείμενο αυτό δεν έφτασε καν στον αγωνιστικό χώρο και απομακρύνθηκε άμεσα από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου, μη νομίζει όμως κανείς πως το περιστατικό πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ.

Τα λόγια άλλωστε του εκπροσώπου των "σφυριών" λένε πολλα για τα άμεσα αντανακλαστικά των ομάδων στο Νησί απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές εντός γηπέδου:

"Γνωρίζουμε το περισταστικό και δουλεύουμνε για να αναγνωρίσουμε τον παραβάτη. Μένοντας πιστοί στις αρχές μας για μηδενική ανοχή, όποιον αναγνωρίσουμε θα δώσουμε τα στοιχεία του στην αστυνομία και θα αποβληθεί διά παντός από το London Stadium. Δεν υπάρχει θέση σε τέτοιου είδους συμπεριφορά στο στάδιό μας".

Δείτε τη ρίψη του πλαστικού κυπέλλου από τα 42'' του video:

Photo Credits: Mark Kerton/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ