ΕΥΡΩΠΗ

Η ημέρα που τα "χώνουν" όλοι!

Η ημέρα που τα "χώνουν" όλοι!

Μετά τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τον Ντιέγκο που τα έψαλλαν με δηλώσεις του σήμερα (2/9) στις πρώην ομάδες τους, ήρθε και ο Χαβιέρ Μαστσεράνο να κάνει το ίδιο!

Την αρχή την έκανε ο Ιμπραϊμοβιτς που χαρακτήρισε στην εφημερίδα "Gazzetta dello sport" τη νέα του ομάδα (σ.σ. Μίλαν) καλύτερη από την Μπαρτσελόνα.

Στη συνέχεια αφού προειδοποίησε πως « θα τα κερδίσω όλα και με τη Μίλαν. Οποιος βρεθεί στο δρόμο μου θα χάσει», άφησε αιχμές κατά της Καταλανικής ομάδας: « Η Μπαρτσελόνα με αγόρασε 80 εκατομμύρια ευρώ και με πούλησε 20. Μάλλον δεν τα πάνε καλά στα οικονομικά».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το νέο απόκτημα της Βόλφσμπουργκ, Ντιέγκο που τόνισε για τον τεχνικό διευθυντή της Γιουβέντους: « Ο Μαρότα έκανε τα πάντα για να με πουλήσει. Θέλει μόνο Ιταλούς στην ομάδα, αλλά αυτό του βγήκε στραβά. Η Γιουβέντους πήρε καλούς παίκτες, όχι παίκτες πρωταθλητές» (αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο εδώ)

Ακολούθησε ο Χαβιέρ Μαστσεράνο ο οποίος πλέον σαν παίκτης της Μπαρτσελόνα δήλωσε στον "Guardian" για τους ανθρώπους της Λίβερπουλ: « Μου υποσχέθηκαν κάτι και ποτέ δεν κράτησαν το λόγο τους. Κι αυτό δεν είχε καμία σχέση με την οικογένειά μου ή οτιδήποτε άλλο. Οταν όμως διαβάζεις και ακούς ψέμματα, προφανώς εκνευρίζεσαι. Πράγματι επήλθε ρήξη στις σχέσεις μου με τη Λίβερπουλ και ο σύλλογος ευθύνεται γι΄αυτό».

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ