ΑΡΣΕΝΑΛ

Η καλύτερη και χειρότερη ενδεκάδα της εποχής Βενγκέρ

Η καλύτερη και χειρότερη ενδεκάδα της εποχής Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ συμπληρώνει 1000 παιχνίδια στον πάγκο της Άρσεναλ. Δείτε την καλύτερη και τη χειρότερη ενδεκάδα όλων αυτών των ετών, αλλά και τις ευχές παικτών θρύλων όπως οι Σίμαν, Πιρές, Λιούνμπεργκ και Άνταμς.

Την Τσέλσι υποδέχεται η Άρσεναλ το μεσημέρι του Σαββάτου σ' ένα ιδιαίτερο κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη του τίτλου. Ωστόσο, η λονδρέζικη μονομαχία ξεχωρίζει και για άλλον έναν λόγο, αφού σε αυτό το παιχνίδι ο Αρσέν Βενγκέρ θα συμπληρώσει 1000 παιχνίδια στον πάγκο των "κανονιέρηδων".

Το επίτευγμα του Αλσατού είναι εκπληκτικό και γι' αυτό τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας στο Νησί έχουν στραφεί πάνω του. Τα θέματα που έχουν γίνει μόνο λίγα δεν είναι και ανάμεσα σε αυτά κάποια Μέσα έχουν επιλέξει την καλύτερη και τη χειρότερη ενδεκάδα επί εποχής του.

Για λογαριασμό της "Daily Mail" η καλύτερη ενδεκάδα είναι η εξής σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Μάρτιν Κίον: Ντέιβιντ Σίμαν, Λι Νίξον, Σολ Κάμπελ, Τόνι Άνταμς, Άσλεϊ Κόουλ, Πατρίκ Βιεϊρά, Εμανουέλ Πετί, Ρομπέρ Πιρές, Μαρκ Όφερμαρς, Ντένις Μπέργκαμπ, Τιερί Ανρί.

Όσον αφορά τη χειρότερη ενδεκάδα, την οποία επέλεξε ο δημοσιογράφος Phil Duncan, είναι η εξής: Ρίτσαρντ Ράιτ, Σεμπαστιάν Σκιλασί, Ιγκόρ Στεπάνοβς, Μικαέλ Σιλβέστρ, Αντρέ Σάντος, Ζουνίτσι Ιναμότο, Αντρέι Αρσάβιν, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, Ζερβινιό, Φράνσις Τζέφερς, Παρκ Τσου-Γιουνγκ

Για το ίδιο θέμα το ESPN ανέδειξε την καλύτερη και τη χειρότερη ενδεκάδα επί εποχής Βενγκέρ και τις δημοσίευσε στο Twitter:

Τέλος, αξίζει να δει κανείς το εξαιρετικό βίντεο που έκανε η "Daily Mail" για τον 64χρονο τεχνικό. Σε αυτό μιλούν οι Σίμαν, Λέμαν, Γκαλάς, Πετί, Λιούνμπεργκ, Κίον, Ανελκά, Ντίξον, Σονγκ, Εντουάρντο, Φάμπρεγκας, Γουίντερμπερν, Βιεϊρά, Πάρλουρ, Άνταμς, Τουρέ, Ίαν Ράιτ, Πιρές, Ρέγιες και Στακ. Ξεχωρίζουν οι ιστορίες που λένε οι Εμανουέλ Πετί, Ρέι Πάρλουρ και Πατρίκ Βιεϊρά, ενώ η καλύτερη όλων είναι πιθανότατα αυτή του Ντέιβιντ Σίμαν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ