ΑΓΓΛΙΑ

Η καλύτερη... πελάτισσα!

Η καλύτερη... πελάτισσα!
Μπαπτίστα

Η Άρσεναλ διέλυσε τη Λίβερπουλ με 6-3 (!), σε ένα χορταστικότατο ματς. Δείτε όλα τα γκολ

Σε μία αναμέτρηση διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου, οι "κανονιέρηδες" διέλυσαν τους "ρεντς" με το εντυπωσιακό 6-3 (!), με τον Γιέρζι Ντούντεκ να περνάει δεύτερο συνεχόμενο... εφιάλτη μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, δεχόμενος συνολικά εννέα γκολ.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας έβλεπε ό,τι περνούσε από δίπλα του να... γράφει, με τον Ζούλιο Μπαπτίστα να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα! Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο 57' (κι ενώ το σκορ ήταν 1-4) έχασαν πέναλτι με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, καθώς ο Ντούντεκ απομάκρυνε την μπάλα, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

Ο Βενγκέρ παρέταξε την Άρσεναλ με τα... δευτερότριτα και είδε τα πιτσιρίκια που χρησιμοποίησε να κάνουν πάρτι μέσα στο "Άνφιλντ" και να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Από την πλευρά του, ο Μπενίτεθ δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε, με τη Λίβερπουλ να δέχεται ένα δεύτερο συνεχόμενο αποκλεισμό και να γνωρίζει το διασυρμό μέσα στο σπίτι της.

Να σημειωθεί, πάντως, οι "ρεντς" εκτός από το παιχνίδι, έχασαν και δύο παίκτες. Ο Μαρκ Γκονζάλεζ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 11ο λεπτό λόγω σοβαρού τραυματισμού. Ο Λουΐς Γκαρσία μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Χιλιανού μέσου, όμως αποχώρησε κι αυτός τραυματίας στο 75'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ (Ραφαέλ Μπενίτεθ): Ντούντεκ, Πέλτιερ, Χίπια, Παλέτα, Γουόρνοκ (58' Αλόνσο), Γκάθρι, Τζέραρντ, Αουρέλιο, Γκονζάλεζ (11' Λουΐς Γκαρσία/75' Κάραχερ), Φάουλερ, Μπέλαμι.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Αλμούνια, Χόιτ, Τουρέ, Ντζουρού, Τραορέ (88' Κόνολι), Γουόλκοτ (74' Ντιαμπί), Φαμπρέγκας, Σονγκ, Ντενίλσον, Μπαπτίστα, Αλιαντιέρ.

Λίβερπουλ-Άρσεναλ 3-6 (1-4) (33' Φάουλερ, 68' Τζέραρντ, 80' Χίπια-27' Αλιαντιέρ, 40', 45'+6', 60', 84' Μπαπτίστα, 45'+3' Σονγκ)

Δείτε και τα 9 γκολ της αναμέτρησης του Άνφιλντ:





















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ