STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Κάτια Κοξένογλου για την Χορηγία της Stoiximan στη Super League: "Όραμά μας η αναβάθμιση του πρωταθλήματος"

Η Κάτια Κοξένογλου για την Χορηγία της Stoiximan στη Super League: "Όραμά μας η αναβάθμιση του πρωταθλήματος"
TZAM_

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League, Κάτια Κοξένογλου, μίλησε για τη μεγάλη συμφωνία του συνεταιρισμού με την Stoiximan για τα επόμενα 2,5 χρόνια, εκφράζοντας την τεράστια ικανοποίηση όλων στη Λίγκα και την αισιοδοξία της για το μέλλον.

Η Stoiximan θα είναι ο μεγάλος Χορηγός της Super League για τα επόμενα 2,5 χρόνια, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Ο συνεταιρισμός εξέτασε τις δύο προτάσεις που είχε στα χέρια του για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος και αποφάσισε να αποδεχτεί την δική της. Πλέον, απομένει να ανταλλάξουν τα σχετικά έγγραφα οι δύο πλευρές και να ανακοινωθεί και τυπικά το deal.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου, η οποία είχε ενεργό και ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την συμφωνία, μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας, εκφράζοντας την τεράστια ικανοποίηση όλων στη Λίγκα για το deal και την αισιοδοξία της για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα, διότι έγινε πολλή δουλειά μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή συμφωνία. Η Λίγκα βρήκε κεντρικό χορηγό και ενώ δύο πολύ σημαντικές εταιρείες ήθελαν να μπουν στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για εμάς, διότι υπάρχει όραμα και διάθεση για αναβάθμιση του πρωταθλήματος και του προϊόντος", είπε αρχικά η κυρία Κοξένογλου και συνέχισε:

"Θα ήθελα να τονίσω ότι η σημερινή εξέλιξη ήταν μια πρωτοβουλία του προέδρου της Λίγκας, του κυρίου Μαρινάκη. Νομίζω πως αυτός ήταν και ο βασικός σκοπός για την ανάληψη των θεσμικών καθηκόντων του στη Super League. Με τη δυναμική του ήθελε να αναβαθμίσει το προϊόν και αυτός ήταν ο στόχος του από την αρχή. Έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί".

Ακολούθως, ευχαρίστησε και τις υπόλοιπες ομάδες για την συνεργασία τους, αλλά και την δεύτερη εταιρεία που διεκδίκησε τη συμφωνία: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συνεταιρισμού για την πολύ καλή συνεργασία, προκειμένου να αποφασίσουμε ποια εταιρεία θα αναλάβει κεντρικός Χορηγός του πρωταθλήματος. Η άλλη εταιρεία έκανε επίσης πολύ καλή προσφορά και τους ευχαριστώ, διότι έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται. Έκαναν τον δικό τους αγώνα".

Η κυρία Κοξένογλου ελπίζει αυτό να είναι το εφαλτήριο για πιο ευοίωνο μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο: "Ελπίζω να είναι η αρχή και να υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Μακάρι να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο που να λέμε ότι δεν ζηλεύουμε κάτι από τις άλλες Λίγκες του εξωτερικού".

Αναφορικά με το αν υπάρχουν και άλλες παροχές πλην της ονοματοδοσίας, απάντησε: "Εχουν ζητηθεί και κάποιες άλλες παροχές, τις οποίες βέβαια τις παρείχαν οι ομάδες και προηγουμένως. Και οι δύο εταιρείες που διεκδίκησαν την κεντρική χορηγία, έδειξαν ότι θέλουν να κάνουν μια επένδυση στο ποδόσφαιρο και να έχουν την δική τους συμβολή στην αναβάθμιση του προϊόντος.

Πέρα από τα ποσά, βάλαμε μια βάση για να δουλέψουμε και ελπίζω σε 2,5 χρόνια να μπορούμε να φέρουμε ακόμα καλύτερη προσφορά, να μπουν και άλλοι χορηγοί. Κάτι δείχνει ότι δύο τέτοιες εταιρείες μπήκαν σε αύτή τη διαδικασία και στάλθηκε ένα μήνυμα προς την αγορά ότι αξίζει να επενδύσει κάποιος στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ STOIXIMAN ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ASTERAS AKTOR ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ