ΙΣΠΑΝΙΑ

Η "καυτή" μούσα της Μπαρτσελόνα!

Η "καυτή" μούσα της Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα-1

Το μοντέλο και τραγουδίστρια από τη Βενεζουέλα, Γεϊσέι, ήταν το γούρι της "Μπάρτσα" για το τρεμπλ (pics+vds)!

Και πως να μην είναι; Την περασμένη σεζόν, η γεννημένη στο Καράκας Γεϊσιέι είχε ανακοινώσει μέσω μίας φράσης ενός τραγουδιού της ότι οι Καταλανοί θα έκαναν το ιστορικό "τρεμπλ", κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας και Τσάμπιονς Λιγκ.
Η δήλωση-δέσμευση υλοποιήθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, και ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα δεν την ξέχασε, καθώς το "εκρηκτικό" μοντέλο ήταν μία από τους λίγους και "εκλεκτούς" καλεσμένους στη γιορτή που είχε διοργανώσει ο σύλλογος στην Λα Κορούνια (μετά το τελευταίο ματς της Πριμέρα Ντιβισιόν) για να γιορτάσει την ασύλληπτη επιτυχία της περασμένης σεζόν.

Η ιδιαίτερη σχέση όμως της Γεϊσέι με την Μπαρτσελόνα δεν σταματάει εδώ, καθώς την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού "Interviù", με την ίδια να φιγουράρει άκρως αποκαλυπτική στο εξώφυλλο αλλά και στις μέσα σελίδες...

Το μοντέλο και τραγουδίστρια (μετά το τρεμπλ της Μπαρτσελόνα η δημοτικότητά της έχει εκτοξευτεί στα ύψη, γεγονός που έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην πώληση του νέου cd της) προχώρησε σε άκρως "καυτές" πόζες παρέα με τα διακριτικά των "μπλαουγκράνα", καταφέρνοντας έτσι να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στην Ισπανία.

Όσο για την επιθυμία της, όπως αυτή διατυπώθηκε μέσα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό; "Θα ήθελα να ήμουν ο Γκουαρντιόλα για νας προπονώ και να σας μάθω καλά πως να κινούνται οι γοφοί", δήλωσε χαρακτηριστικά η Βενεζουελάνα, η οποία έχει ανοίξει εκτός των άλλων και σχολή με αραβικούς χορούς στην Ισπανία.

Photostory:



Κάντε κλικ να δείτε όλες τις φωτογραφίες.




















TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ