ΑΓΓΛΙΑ

Η "καυτή" παρτενέρ του Γκάρι Λίνεκερ!

Η "καυτή" παρτενέρ του Γκάρι Λίνεκερ!
Ντάνιελ Μπαξ-Γκάρι Λίνεκερ

Το 28χρονο πληθωρικό μοντέλο, Ντάνιελ Μπαξ, έχει κλέψει το... μυαλό και την καρδιά του Γκάρι Λίνεκερ (photos)!

Ο άλλοτε χαρισματικός Άγγλος στράικερ, ο οποίος διέπρεψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα φορώντας τη φανέλα των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα, Τότεναμ και Εθνικής Αγγλίας (δεύτερος σκόρερ με τη φανέλα με το εθνόσημο με 48 τέρματα, ένα λιγότερο από τον ρέκορντμαν Μπόμπι Τσάρλτον) χώρισε πέρυσι μετά από 20 χρόνια γάμου με την γυναίκα του Μισέλ, με την οποία είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
Το γεγονός αυτό πάντως δεν στάθηκε ικανό να "καταστρέψει" τη ζωή του Λίνεκερ, ο οποίος αφού συνέδεσε το όνομά του με αρκετές αιθέριες υπάρξεις μετά το χωρισμό του, φαίνεται ότι έχει βρει οριστικά τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο μίας κατά πολύ νεότερής του γυναίκας.

Ο λόγος για το 28χρονο μοντέλο και πρώην αεροσυνοδό της αεροπλανικής εταιρίας "Virgin Atlantic", Ντάνιελ Μπαξ, η οποία βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες με τον Λίνεκερ, με τα κουτσομπολίστικα ΜΜΕ στη "γηραιά αλβιώνα" να παρακολουθούν αρκετά... στενά την εξέλιξη του ειδυλλίου.

Παρά τις δύο δεκαετίες ζωής πους τους χωρίζουν, το ζευγάρι δεν έχει δείξει την παραμικρή διάθεση να κρύψει τη σχέση του, με τις κοινές δημόσιες εξόδους τους να είναι συχνές, και τα πρόσφατα ταξίδια τους σε Μαϊάμι, Ρώμη, Βιέννη και νήσους Μπαρμπάδος να συνιστούν κάτι σαν τον άτυπο... μήνα του μέλιτος για τον Λίνεκερ και τη Μπαξ.

Δεν είναι άλλωστε μόνο ο πρώην Άγγλος διεθνής παίκτης (και νυν τηλεσχολιαστής του BBC) ο οποίος έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και το πληθωρικό μοντέλο, που παντρεύτηκε πριν μερικά χρόνια τον παλιό κεντρικό αμυντικό των Κόβεντρι και Σούιντον, Άνταμ Γουίλις, με τον καρπό της σχέσης τους είναι η 5χρονη κόρη της.

Ο πρώην άνδρα της και ο Λίνεκερ δεν είναι πάντως οι μοναδικοί άνδρες από το χώρο του αθλητισμού με τους οποίους έχει συνάψει σχέση, καθώς μετά το διαζύγιό της, αρραβωνιάστηκε με τον Σκωτσέζο παίκτη του ράγκμπι, Σάιμον Ντανιέλι, αν και ο δεσμός αυτός έληξε πρόωρα.

Πέρα πάντως από ένα τοπ-μοντέλο, η 28χρονη Μπαξ είναι παθιασμένη και με το άθλημα του ράγκμπι, έχοντας περιγράψει αρκετούς αγώνες αυτού του αθλήματος για τον ραδιοφωνικό σταθμό "Southside Radio".

Όσο για την προοπτική εξέλιξης που έχει αυτή η "φλογερή" σχέση, σας παραθέτουμε τις απόψεις ενός φίλου του σπουδαίου παλιού Άγγλου άσου. "Ο Γκάρι έχει αφήσει οριστικά πίσω του το διαζύγιο και περνάει εκπληκτικά με τη Ντάνι.

Μοιάζουν να ταιριάζουν απόλυτα αυτοί οι δύο. Δεν αποκλείεται να συγκατοικήσουν πολύ σύντομα. Και οι δύο έχουν νέα παιδιά. Το γεγονός αυτό βοηθάει τη σχέση τους γιατί αντιλαμβάνονται την πίεση που δημιουργείται σε αυτό το ρομάντσο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε 12 φωτογραφίες από την "εκρηκτική" σύντροφο του Γκάρι Λίνεκερ, Ντάνιελ Μπαξ:
































































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ