ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά άλλαξε το σήμα της

Η Κηφισιά άλλαξε το σήμα της

Η ΠΑΕ Κηφισιά γνωστοποίησε ότι αλλάζει το σήμα της ενόψει της νέας χρονιάς. Στην καρδιά του δεσπόζει το πλατανόφυλλο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης.

Η Κηφισιά κάνει νέα προσπάθεια στη Super League 2 με στόχο την επάνοδο στα σαλόνια της Stoiximan Super League και προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή, καθώς άλλαξε το σήμα της.

Κεντρικό σημείο στο νέο σήμα έχει το πλατανόφυλλο που συμβολίζει την ιστορία και την παράδοση της πόλης, ενώ τα τρία αστέρια συμβολίζουν τις τρεις ομάδες της πόλης (ΑΟ Κηφισιά, Ελπιδοφόρο Κηφισιάς, ΑΠΟ Κηφισιάς).

"Η ΠΑΕ Κηφισιά μπαίνει σε μια νέα εποχή!

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η ΠΑΕ Κηφισιά παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο έμβλημα της, το οποίο συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, όπως το οραματιζόμαστε όλοι στον σύλλογο.

Το νέο έμβλημα συνδυάζει την κλασική αισθητική με τις σύγχρονες τάσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Στην καρδιά του δεσπόζει ένα πλατανόφυλλο, το οποίο επελέγη γιατί πρόκειται για ένα σύμβολο που συνδέεται βαθιά με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας, αλλά κι επειδή αντικατοπτρίζει τις αξίες που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας: τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ομαδικότητα.

Τα τρία αστέρια παραμένουν βασικό στοιχείο του εμβλήματος για να θυμίζουν σε όλους την ιστορία της Κηφισιάς, τιμώντας το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει ως σήμερα. Τον ΑΟ Κηφισιάς, τον Ελπιδοφόρο Κηφισιάς και τον ΑΠΟ Κηφισιάς, οι οποίοι αποτέλεσαν συνώνυμα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης, ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πέρασμα των ετών και δημιούργησαν μια πολύ ισχυρή ομάδα με μακρά και επιτυχημένη παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέρα από την ανδρική ομάδα της Κηφισιάς (και τα τμήματα υποδομής της), το ίδιο έμβλημα θα έχει και η ομάδα γυναικών της πόλης μας, η οποία -με την ήδη καταγεγραμμένη εξαιρετική πορεία και την παρουσία στην Α’ Εθνική της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου- εντάσσεται στην οικογένεια της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα.

Η Κηφισιά συνεχίζει την καθημερινή σκληρή δουλειά και την προσπάθεια ώστε να μετατραπεί σε κοιτίδα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου των Βορείων Προαστίων και να διαφημίσει μια ολόκληρη περιοχή σε όλη τη χώρα.

Γι αυτό, επαναλαμβάνουμε, πως θέλουμε κοντά μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια όσους μοιράζονται τις ίδιες αξίες και έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες για τον αθλητισμό της πόλης μας".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ