ΚΗΦΙΣΙΑ

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Πόμπο

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Πόμπο
Η ανακοίνωση της Κηφισιάς για τον Χόρχε Πόμπο KIFISIA FC

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ, με τον Ισπανό να αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Λίγες ώρες μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της στη Super League 2, καθώς κέρδισε με 2-0 τον Παναργειακό, η Κηφισιά προχώρησε στην ανακοίνωση μίας ακόμη μεταγραφής στο παράθυρο του καλοκαιριού.

Πρόκειται για τον Ισπανό Χόρχε Πόμπο, που αγωνίζεται στη θέση του επιτελικού μέσου, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο 30χρονος έχει γεμάτες σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, αφού μετράει συνολικά 178 συμμετοχές με απολογισμό 16 γκολ και 11 ασίστ.

Τελευταία χρονικά ομάδα του ήταν την περσινή σεζόν η Ανδόρα, με την οποία σημείωσε 13 παρουσίες στη La Liga 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ, ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1994 στη Σαραγόσα, ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σαραγόσα, φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα του ισπανικού συλλόγου. Με τα χρώματα της κατέγραψε συνολικά 107 συμμετοχές σε Segunda Division και Copa del Rey, με 14 γκολ και 9 ασίστ ως απολογισμό.

Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της Κάντιθ για ενάμιση χρόνο, αγωνιζόμενος στη La Liga (12 συμμετοχές), πριν παραχωρηθεί -με τη μορφή δανεισμού- στην Οβιέδο (23 συμμετοχές στη Segunda Division).

Το 2022/23 βρέθηκε στη Ρασίνγκ Σανταντέρ (33 συμμετοχές στη Segunda Division), ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ανδόρα, με την οποία είχε 13 συμμετοχές στη Segunda Division.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Χόρχε Μάρκος Πόμπο Εσκομπάρ έχει καταγράψει συνολικά 178 συμμετοχές με 16 γκολ και 11 ασίστ στη Segunda Division.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία".

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ