ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η κλήρωση φέρνει μεταγραφές

Η κλήρωση φέρνει μεταγραφές
INTIME SPORTS

Η ευνοϊκή κλήρωση του Ατρόμητου στο Κύπελλο Ελλάδας, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό, έχει βάλει σε σκέψεις τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ για 1-2 σπουδαίες μεταγραφές τον Γενάρη.

Εκεί που υπήρχε έντονος προβληματισμός στην ομάδα και διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Σπανό να είναι χολωμένος με την πορεία της ομάδας και τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, το έργο ήρθε τούμπα!

Ο λόγος; Μα φυσικά η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που μπορεί να φέρει τον Ατρόμητο ακόμα και στον τελικό και κατ' επέκταση στην Ευρώπη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου μίλησε στους στενούς του συνεργάτες και στους ποδοσφαιριστές και τους τόνισε πως μπροστά τους βρίσκεται μία χρυσή ευκαιρία, έτσι ώστε να πετύχουν το ακατόρθωτο, όπως φαινόταν αρχικά, με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Ο Ατρόμητος κληρώθηκε να παίξει με μία ομάδα εκ των Διαγόρα/Εθνικό Αστέρα, ενώ στη συνέχεια αν περάσει θα βρει μπροστά του μία από αυτές τις ομάδες: Κέρκυρα / Ηρακλή - Ολυμπιακός Βόλου. Δηλαδή αποφεύγει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!

Αυτός είναι ο λόγος που σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπανός σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση δυο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Μεταγραφές θα γίνονταν ούτως ή άλλως, όμως τώρα δεν αποκλείεται να δούμε τον Ατρόμητο να κάνει το "μπαμ" τον Γενάρη.

Βέβαια να πούμε πως σε περίπτωση αποκλεισμού από το πρώτο κιόλας ζευγάρι, η απογοήτευση μπορεί να φέρει και σημαντικές αλλαγές...

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ