ΑΓΓΛΙΑ

Η κλήρωση του κυπέλλου Αγγλίας

Η κλήρωση του κυπέλλου Αγγλίας
μονταζ κυπελλο αγγλιας

Μπάρνσλεϊ και Κάρντιφ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην ημιτελική φάση του FA Cup. Γουέστ Μπρομ και Πόρτσμουθ το άλλο ζευγάρι

Με τρεις ομάδες από την Τσάμπιονσιπ ήταν αναμενόμενο ότι στην μεσημβρινή κλήρωση των ημιτελικών του FA Cup δύο από αυτές θα αποτελούσαν το ένα από τα δύο ζευγάρια. Η κληρωτίδα είχε κέφια κι έφερε αντιμέτωπες τις δύο ομάδες που απέκλεισαν αρκετά μεγαθήρια για να φτάσουν έως αυτή τη φάση της διοργάνωσης.
Η Μπάρνσλεϊ μόλις πριν από μερικές... ώρες απέκλεισε την Τσέλσι των δισεκατομμυρίων για να εξασφαλίσει την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάρνσλεϊ στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει και την Λίβερπουλ. Η Κάρντιφ που αποτελεί το έτερο ήμιση του ζευγαριού, απέκλεισε στη φάση των "8" τη Μίντλεσμπρο.

Η Γουέστ Μπρόμγουιτς από την πλευρά της τα εχει καταφέρει επίσης εξαιρετκά στη διοργάνωση. Στον ημιτελικό όμως θα βρει απέναντί της τη μοναδική εκπρόσωπο της Πρέμιερσιπ στο θεσμό, Πόρτσμουθ, κάτι που κάνει αυτομάτως το έργο της δυσκολότερο στην πορεία της προς τον τελικό.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του FA Cup:

Mπάρνσλεϊ-Κάρντιφ

Γουέστ Μπρόμγουιτς-Πόρτσμουθ

*Τα παιχνίδια των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ