ΑΓΓΛΙΑ

Η κόλαση του Μπανγκουρά

Η κόλαση του Μπανγκουρά
Μπανγκουρά

Ο Mπανγκουρά γνωρίζει πως είναι η κόλαση. Από τα πλοκάμια της πορνείας σε αυτά της μαύρης μαγείας

Το ποδόσφαιρο έσωσε τη ζωή του. Τώρα κινδυνεύει να πέσει θύμα της αγγλικής γραφειοκρατίας που τον στέλνει πίσω στην κόλαση. Τι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί;
Σε ηλικία 19 ετών ο ελπιδοφόρος μέσος άφησε πίσω του τα πάτρια εδάφη για ένα καλύτερο μέλλον. Συνοδός του ένας Γάλλος μαστροπός, ο οποίος τον προόριζε για αρσενική πόρνη στις γειτονιές του Σόχο!

Ο Μπανγκουρά δραπέτευσε στο Λονδίνο. Έκτοτε ζει στην αγγλική πρωτεύουσα δίχως να διαθέτει κάποιο επίσημο έγγραφο.

Οι "μέλισσες" της Γουόρφορντ τον ανακάλυψαν σε ένα πάρκο όπου με τις βιρτουόζικες ενέργειες του κέρδισε με το σπαθί του μία πρόσκληση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο Αφρικανός κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να κερδίσει φήμη, δόξα μα πάνω από όλα την αξιοπρέπεια του. Την ίδια στιγμή η σύντροφος του είναι έγκυος.

Αυτό που δεν κατάφερε είναι να πείσει το υπουργείο εσωτερικών να του χορηγήσει άδεια εργασίας. Ο Μπανγκουρά είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει τη χώρα και να επιστρέψει στη Σιέρα Λεόνε καθώς παρά τις εφέσεις που έχει καταθέσει το πολιτικό σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου όχι μόνο δεν του χορηγεί πολιτικό άσυλο αλλά τον απελαύνει!

Στην πατρίδα του οι αναμνήσεις είναι ζοφερές. Ο πατέρας του 19χρονου ήταν αρχηγός μίας μυστικής ομάδας, που λεγόταν Σόκο. Σύμφωνα με την παράδοση της φυλής, ο Μπανγκουρά έπρεπε να λάβει τη θέση του πατέρα του σε ηλικία 15 ετών ανεξάρτητα από το εάν συμφωνούσε με τη φιλοσοφία του.

Ο άσος της Γουότφορντ ισχυρίζεται πως μέλη των Σόκο ακρωτηρίαζαν όργανα του σώματος τους και έπαιρναν μέρος σε τελετές μαύρης μαγείας.

Όταν αρνήθηκε να διαδεχθεί τον πατέρα του τον απείλησαν με θάνατο και αναγκάστηκε να βρει καταφύγιο στη Γουινέα προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του. Η μοίρα τον έφερε στην Ευρώπη όπου κάνει αλλεπάλληλες αιτήσεις για να μην ξαναβιώσει ποτέ αυτά που ένας Ευρωπαίος έφηβος δεν έχει το κουράγιο να δει ούτε σε κινηματογραφικές παραγωγές.















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ