ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κόμο απέκρουσε τις κατηγορίες της Γουλβς, ότι υπήρχε ρατσιστική συμπεριφορά από παίκτη της στο μεταξύ τους φιλικό

Η Κόμο απέκρουσε τις κατηγορίες της Γουλβς, ότι υπήρχε ρατσιστική συμπεριφορά από παίκτη της στο μεταξύ τους φιλικό

Μετά από το σάλο που προκλήθηκε για το φιλικό Γουλβς - Κόμο και τη διάθεση των λύκων να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA κατά παίκτη των αντιπάλων για ρατσιστική συμπεριφορά, η ιταλική ομάδα πήρε θέση για το περισταστικό μέσω ανακοίνωσης.

Το φιλικό της Γουλβς με την Κόμο σημαδεύτηκε από την ρατσιστική επίθεση που καταγγέλλουν οι "λύκοι" ότι έκανε παίκτης των Ιταλών στον Νοτιοκορεάτη επιθετικό της, Χουάνγκ Χι - Τσαν. Ο Ντανιέλ Ποντένσε έριξε γροθιά στον ποδοσφαιριστή της Κόμο και αποβλήθηκε, με την ομάδα της Premier League να εμφανίζεται διατεθειμένη να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA και να ζητήσει την τιμωρία του παίκτη της Κόμο για τη συμπεριφορά του.

Από την πλευρά τους πάντως, οι newcomers στην Serie A δεν φαίνεται να βλέπουν τα πράγματα με την ίδια ματιά και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν υποστηρίζουν πως το θέμα πήρε αναπάντεχα μεγάλες διαστάσεις και πως δεν υπήρχε διάθεση ρατσισμού από την πλευρά του παίκτη τους.

"Ο σύλλογός μας δεν ανέχεται τον ρατσισμό και καταδικάζει όλες τις μορφές του με τον πιο ηχηρό τρόπο. Μιλήσαμε στον αμυντικό μας για να καταλάβουμε τι είχε πει.

Μας είπε το σχόλιο που έκανε, μιλώντας σε έναν άλλο αμυντικό της ομάδας μας, του είπε "αγνόησέ τον, νομίζει πως είναι ο Τζάκι Τσαν".

Συζητώντας με τον παίκτη μας, είμαστε πεπεισμένοι πως το σχόλιό του είχε να κάνει με το όνομα του παίκτη του Γουλβς και στις συνεχείς αναφορές "Τσάνι" που ακούγοντουσαν από τους ίδιους τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο παίκτης μας δεν είπε κάτι με υποτιμητικό ύφος. Είμαστε απογοητευμένοι που η αντίδραση κάποιων παικτών της Γουλβς είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγει το συμβάν από τις διαστάσεις του", αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Κόμο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ