ΙΤΑΛΙΑ

Η Κόμο υπέγραψε τον Μπελότι από τη Ρόμα

Roma's Andrea Belotti celebrates after the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Sociedad and Roma at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Μπελότι με τη φανέλα της Ρόμα © 2024 ALVARO BARRIENTO/AP IMAGES

Και επίσημα παίκτης της Κόμο είναι ο Μπελότι, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του από τη Ρόμα.

Η Κόμο πραγματοποίησε μία εξαιρετική προσθήκη για την επίθεσή της, καταφέρνοντας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αντρέα Μπελότι για τον οποίον πλήρωσε περίπου 5 εκατομμύρια στην Ρόμα, ενώ παράλληλα ο παίκτης συμφώνησε για διετές συμβόλαιο στην ιταλική ομάδα.

Η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία Κόμο θέλησε να ενισχυθεί σημαντικά στην γραμμή κρούση της και ο Μπελότι θεωρήθηκε η ιδανική επιλογή από τον Σεσκ Φάμπρεγκας, με την ομάδα να υπογράφει εν τέλει τον πολύπειρο επιθετικό.

Ο 30χρονος φορ αγωνίστηκε στους "Ρωμαίους" 68 φορές μετρώντας συνολικά 10 τέρματα, ενώ τους τελευταίους μήνες φόρεσε ως δανεικός τη φανέλα της Φιορεντίνα, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Conference League, όμως στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ