ΑΡΗΣ

Η κοπή πίτας του Ενιαίου Άρη

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΕ,ΚΑΕ,ΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ
Η κοπή πίτας του Ενιαίου Άρη MOTIONTEAM

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί η κοπή της πίτας του Ενιαίου Άρη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο ενώ το φλουρί έτυχε στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ.

Οι διοικήσεις των ΑΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ Άρης και Λέσχης Φίλων Άρη που συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση στην οποία παρέστησαν και άνθρωποι της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Άρη να παραλαμβάνουν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους μέσω των αθλητικών επιτυχιών τους.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, τόνισε χαρακτηριστικά:

"Εύχομαι σε όλο τον κόσμο του Άρη και σε όλους τους αθλητές των τμημάτων του, υγεία, δύναμη, πρόοδο και ευτυχή κατάληξη στους στόχους. Επιτυχία ατομικά για τον καθένα μας αλλά και συλλογικά σαν Σύλλογος".


Κι όσο για τον Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, σημείωσε: " Φέτος είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι διότι βλέπουμε περισσότερο κόσμο στο Αλεξάνδρειο σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αυτή η εκδήλωση έχει γίνει πλέον θεσμός για τον Ενιαίο Άρη.


Όλοι εμείς, οι οποίοι αποτελούμε τις διοικήσεις των τμημάτων, προερχόμαστε από τα σπλάχνα του Συλλόγου. Αυτό είναι ένας αγώνας που έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια και μετουσιώνεται σε καλή πράξη. Έτσι πρέπει να είναι γιατί ο Άρης είναι ένα Σωματείο, μοναδικό. Σε επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό επίπεδο, όλοι δουλεύουν με εμπιστοσύνη και επιμονή".


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στον ιστορικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας: "Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Σήμερα ο Ενιαίος Άρης ενόψει της νέας χρονιάς, έκοψε την Πίτα του, σε μια εκδήλωση πολύ σημαντική διότι παρευρέθηκαν εδώ όλοι οι άνθρωποι του Άρη καθώς και εκπρόσωποι από την αθλητική και πολιτική ηγεσία.


Το μήνυμα είναι πως ο Άρης, ενωμένος και ενιαίος, συνεχίζει την τεράστια προσπάθειά του, την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό όσο και στην κοινωνία. Είναι αίτημα της Αρειανής οικογένειας η δημιουργία γηπέδου και είναι στόχος του Συλλόγου προς την κατεύθυνση του οποίου κινούμαστε".


Η σκυτάλη πέρασε στον πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννη Γρανούζη, που εξέφρασε την αισιοδοξία του για αύξηση των μελών του Φορέα του συλλόγου, επισημαίνοντας: "Ευχές για μια καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και τα τμήματα του ΑΡΗ και πάντοτε επιτυχίες. Η Λέσχη Φίλων Άρη βάζει έναν νέο στόχο με αυτήν την χρονιά, νομίζω πως είναι εφικτός, να φτάσουμε δηλαδή σύντομα τα 10.000 μέλη. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι θα φτάσουμε πολύ σύντομα σε αυτόν τον αριθμό".


Ο Αργεντινός προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, έστειλε από το βήμα τις ευχές του, λέγοντας: "Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής. Με δουλειά και προσπάθεια, σταθερότητα αλλά και σοβαρότητα εύχομαι να συνεχίσουμε και να έχουμε επιτυχίες στην ομάδα μας".


Με την σειρά του ο αρχηγός του μπασκετικού Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, ύστερα από την παραλαβή της τιμητικής του πλακέτας δήλωσε: "Είναι μια γιορτή για τον Ενιαίο ΑΡΗ. Μακάρι να υπάρχει υγεία και καλή χρονιά για επιτυχίες στον Σύλλογο. Σαν ομάδα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά με προσπάθεια και επιμονή θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη δουλειά στο γήπεδο".


ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ


Ο αρχηγός του Άρη Μαρμούρη, Θάνος Τερζής, παρέλαβε από τον Υφυπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, την τιμητική πλακέτα, η οποία δόθηκε στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για τη συμμετοχή της στο CEV CUP.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νομού Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, βράβευσε τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για τη συμμετοχή της στο EUROCUP WOMEN.


Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Ελένη Ευαγγελίδου, παρέλαβε από τον Βουλευτή Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη, την τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή της ομάδας στο CHALLENGE CUP.


Η αρχηγός της ομάδας χάντμπολ νεανίδων, Αριάδνη Μασμανίδου, παρέλαβε από τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα, την τιμητική πλακέτα για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


Ο Δήμαρχος Πυλαίας/Πανοράματος, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, απένειμε τιμητική πλακέτα στον αθλητή της πάλης, Αντώνη Οβσεπιάν, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών κι εφήβων (60κ. ελ. πάλη).


Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου, Πέτρος Λεκκάκης, βράβευσε τον αθλητή τζούντο, Ελευθέριο Παναγιώτου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων (-39κ.).


Ο γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, Χάρης Τσιόκας, παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στους αθλητές πυγμαχίας, Αλέξη Ζαρντιασβίλι για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων (91κ.), Ιωάννη Πάπικα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών (75κ.) και στην Γεωργία Βαχανίδου, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα γυναικών Ευρωπαϊκής Ένωσης (64κ.).


Οι βετεράνοι του Άρη, Γιώργος Βένος, Κώστας Δράμπης, Γιώργος Σεμερτζίδης και Κλήμης Γούναρης βράβευσαν τους εξής αθλητές/τριες της κολύμβησης:


1. Δημήτριο Σωτηράκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών (400μ. ελ.)


2. Αλέξανδρο Ασλανίδη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών (200μ. πρόσθιο)


3. Αριστείδη Γρηγοριάδη, για την κατάκτηση της 5ης θέσης στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες ανδρών


4. Μαρία Μιχαλάκα, για την κατάκτηση της 5ης και 6ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων


5. Μαρία Μάτσα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ100 μικτή ομαδική


6. Μαρία Τσανγκ, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ100 μικτή ομαδική


7. Μάρθα Μάτσα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN


8. Αλέξανδρο Θεοχαρίδη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών (100μ. και 200μ. ύπτιο).


Τέλος ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών, Αστέριος Γούσιος, βράβευσε την αθλήτρια στίβου, Ευαγγελία Γαλένη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτού και Κλειστού Στίβου (άλμα εις μήκος).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ