COPA AMERICA

Η Κόστα Ρίκα τελικά στο Κόπα Αμέρικα

Η Κόστα Ρίκα τελικά στο Κόπα Αμέρικα

Η Κόστα Ρίκα θα είναι τελικά η χώρα που θα καλύψει το κενό που άφησε η Ιαπωνία στο Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής.

Η Ιαπωνία δεν θα αγωνιστεί στο Κόπα Αμέρικα εξαιτίας των οξυμένων προβλημάτων στη χώρα έπειτα από το χτύπημα του τσουνάμι, αλλά και λόγω του ότι πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι δεν προτίθενται να δώσουν άδεια στους παίκτες του.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής έψαξε πολύ για να βρει την ομάδα που θα συμπληρώσει τη διοργάνωση, το πρόβλημα όμως έλυσε η Κόστα Ρίκα που αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στο Κόπα Αμέρικα που ξεκινά την 1η του Ιούλη στην Αργεντινή.

" Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο Κόπα Αμέρικα με μια Ολυμπιακή Ομάδα (δηλαδή με παίκτες κάτω των 23) συν πέντε ενισχύσεις", δήλωσε ο Εντουάρντο Λι, πρόεδρος της κοσταρικανής ομοσπονδίας.

Η ομάδα της Κόστα Ρίκα θα πάει στην Αργεντινή έχοντας μόλις λίγο πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο "Gold Cup" της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής.

Ο τεχνικός της Κόστα Ρίκα, ο Ρικάρντο Λα Βόλπε είχε επισημάνει λίγες μέρες πριν πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα η ομάδα του να αγωνιστεί σε δύο διοργανώσεις.

Στο Κόπα Αμέρικα θα τεθεί αντιμέτωπη με τη διοργανώτρια Αργεντινή, την Κολομβία και τη Βολιβία, που απαρτίζουν τον 1ο όμιλο.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ