EURO

Η κριτική στον Χόντσον και το άλλοθι

Η κριτική στον Χόντσον και το άλλοθι
Χόντσον

Διαβάστε για τη σφοδρή κριτική που δέχεται ο Ρόι Χόντσον εξ αιτίας της μη κλήσης του Ρίο Φέρντιναντ, τους λόγους που τον οδήγησαν στον αποκλεισμό του και τις εξηγήσεις που δίνουν οι Ρόμπι Φάουλερ, Χάρι Ρέντναπ και Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία με την επιλογή του Ρόι Χόντσον να πάρει τον Μάρτιν Κέλι στο Euro 2012.

Ο τραυματισμός του Γκάρι Κέιχιλ ανάγκασε τον Άγγλο τεχνικό να αναζητήσει έναν ακόμη αμυντικό και ο ίδιος επέλεξε τον παίκτη της Λίβερπουλ.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άσκησαν κριτική στον μέχρι πρότινος τεχνικό της Γουέστ Μπρομ, τονίζοντας πως δε γίνεται να μην καλείται ο Ρίο Φέρντιναντ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο Φέρντιναντ, όπως είχε παραδεχτεί και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δεν μπορεί να παίζει κάθε τέσσερις ημέρες.

Εκτός αυτού υπάρχει και ένας ακόμη λόγος για τον οποίο δεν κλήθηκε ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι οι κακές σχέσεις που έχει με τον Τζον Τέρι λόγω της ρατσιστικής επίθεσης που είχε κάνει ο τελευταίος στον αδερφό του Ρίο, Άντον Φέρντιναντ εντός της σεζόν.

Επίσημα δεν έχει υπάρξει εξήγηση, αλλά επί της ουσίας αυτό υπονόησαν με δηλώσεις τους τόσο ο Ρόμπι Φάουλερ όσο και ο Χάρι Ρέντναπ. "Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ρίο Φέρντιναντ να έμεινε εκτός της αποστολής της Αγγλίας για ποδοσφαιρικούς λόγους. Ο κόσμος το γνωρίζει αυτό" είπε ο Φάουλερ, ενώ ο τεχνικός της Τότεναμ σχολίασε:

"Είναι σαφώς περισσότεροι οι λόγοι. Θα ήταν δύσκολο να αφήσεις εκτός τον Ρίο, αν ήταν μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους, επειδή είναι φανταστικός. Ωστόσο, αυτή η απόφαση πάρθηκε και πρέπει τώρα να στηρίξουμε τον Ρόι και την Αγγλία".

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος είπε: "Καταλαβαίνω την απογοήτευση του Ρίο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε όλη τη σεζόν. Ο Ρόι θα έχει τους λόγους του, διαφορετικά δε θα τον απέρριπτε".

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ