STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η κριτική των παικτών από το SPORT 24

Η κριτική των παικτών από το SPORT 24
πινακας

To SPORT 24 παραδίδει τον έλεγχο απόδοσης στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι αλλά και τους προπονητές τους

Ολυμπιακός:

Νικοπολίδης: 7

Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη στο γκολ, ενώ όταν χρειάστηκε φώναξε "παρών" στα σουτ του Ιβανσιτς.

Ανατολάκης: 5

Ο Κασναφέρης του χαρίστηκε στη φάση του 57’ (θα μπορούσε να σφυρίξει το πέναλτι πάνω στον Παπαδόπουλό) αλλά ο Σαλπιγγίδης όχι. Σε τέτοιες φάσεις οι έμπειροι αμυντικοί "τρώνε" τη μπάλα.

Ζούλιο Σέζαρ: 6

Αρκετά σταθερός, αλλά χωρίς να μπορέσει να βοηθήσει πιο μπροστά, φτιάχνοντας λίγο παιχνίδι.

Ζεβλάκοφ: 6

Εξουδετέρωσε τον Νίνη και γενικά ήταν πολύ σταθερός χωρίς το μεγάλο λάθος.

Στολτίδης: 5

Θα μπορούσε να είναι ο ήρωας του Ολυμπιακού, αλλά έχασε διπλή απίστευτη ευκαιρία στο 77’ να χριστεί σκόρερ. Δεν χάνεται ούτε από… αμυντικό πάντως αυτό το γκολ. Στα αμυντικά του καθήκοντα δεν είχε πρόβλημα.

Πάντος: 6

Δεν τα πήγε άσχημα πάνω στον Ιβανσιτς και όταν έγινε αλλαγή ο Αυστριακός έκανε παιχνίδι.

Μάριτς: 5

Είχε το βαρύ φορτίο να μπει αντί του Τζόρτζεβιτς, αλλά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να του μοιάσει. Ακόμα και στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε τη σπατάλησε χωρίς κόπο, κάνοντας ένα αδύναμο πλασέ.

Τοροσίδης: 5

Ξεκίνησε πολύ ζεστός, δημιούργησε κάποιες καταστάσεις από δεξιά, αλλά μέχρι εκεί. Στη συνέχεια κουράστηκε και δεν φάνηκε. Θα μπορούσε και αυτός στην απίστευτη φάση του 77’ να χριστεί σκόρερ. Σαφώς είχε τράκ στο πρώτο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οκκάς: 5

Πέρασε και δεν…ακούμπησε. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του σε κανένα σημείο του αγώνα και η άμυνα του Παναθηναϊκού, πέρασε ένα άνετο βράδυ με αντίπαλο τον Κύπριο τον οποίο εξουδετέρωσε άνετα.

Καστίγιο: 6

Ζητούσε ευκαιρίες και γενικά παραπονιόταν πως δεν παίζει. Είχε την ευκαιρία της ζωής του στο ντέρμπι αλλά τη σπατάλησε όπως και τα ανεπανάληπτα τετ α τετ.

Ριβάλντο: 5

Λίγα πράγματα, στο χειρότερο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Καλά μαρκαρισμένος, δεν μπόρεσε να κάνει παιχνίδι και απλά απειλούσε με τις στημένες φάσεις.

Προπονητής: 7

Ο Τάκης Λεμονής, έδειξε ότι το θέλει το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα. Πάλεψε, έκανε τις αλλαγές του, αλλά δεν μπορεί να μπει και να σκοράρει σε φάσεις όπως αυτή του 77’.

** Οι αλλαγές: Ο Τζόρτζεβιτς φανερά ανέτοιμος, σχεδόν χωρίς προπόνηση, δεν μπόρεσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, ενώ ο Μπόρχα θα μπορούσε και να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αλλά ως εκεί.

Παναθηναϊκός:

Εμπέντε: 8

Αν και φανερά αγχωμένος, ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών. Εστω και με σύμμαχο την τύχη (στο 77’) ή την ανικανότητα των αντιπάλων του, κράτησε το μηδέν και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να φτάσουν στο "χρυσό" γκόλ.

Μόρις: 6

Σχεδόν αλάνθαστος, έκοβε μαζί με τον Γκούμα, κάθε επικίνδυνη σέντρα ή φάση των αντιπάλων. Εγγύηση για τα μετόπισθεν και όχι μόνο.

Γκούμας: 7

Η σωτήρια προβολή του στον Καστίγιο, όλα τα λεφτά. Ηταν το κερασάκι στην τούρτα σε μια εξαιρετική βραδιά για τον τελευταίο των «μοίκανών» από την παλιά φουρνιά του Παναθηναϊκού.

Μπόβιο: 6

Αρκετά θετικός, κράτησε αρκετές φορές τη μπάλα στο κέντρο κερδίζοντας πολύτιμες ανάσες για τους συμπαίκτες του.

Τζιόλης: 5

Επίσης δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά θα μπορούσε να δώσει λίγο μεγαλύτερη ώθηση μπροστά.

Λεοντίου: 5

Δεν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν, αλλά η ομάδα του τον χρειαζόταν λίγο πιο δημιουργικό μπροστά.

Ιβανσιτς: 8

Από τους πλέον δραστήριους παίκτες των φιλοξενουμένων. Εκανε παιχνίδι, οργάνωσε και λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ, αλλά ο Νικοπολίδης ήταν εκεί.

Νίνης: 5

Μπήκε αποφασισμένος στο πρώτο του ντέρμπι "αιωνίων" αλλά ήταν καλά κλεισμένος και στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε. Στις μπαλιές του ήταν και πάλι "διαβήτης".

Νίλσον: 6

Σταθερός χωρίς το μεγάλο λάθος στα μετόπισθεν

Σαλπιγγίδης: 6

Επίμονος κυνήγησε μια χαμένη θεωρητικά φάση και δικαιώθηκε παίρνοντας τα εύσημα και από τον σκόρερ. Δεν φάνηκε πάντως και δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

Παπαδόπουλος: 6

Την κρίσιμη στιγμή ήταν παρών και έγραψε ιστορία ως νέος Καπουράνης. Εδειξε την εκτελεστική του δεινότητα κόντρα στον κολλητό του Αντώνη Νικοπολίδη έστω και αν δεν πήρε μπαλιές και δεν είχε ουσιαστικά απειλήσει ως τότε.

Ο προπονητής: 8

Ο Βίκτορ Μουνιόθ, ξεκίνησε πολύ συντηρητικά το παιχνίδι, με βασικό στόχο να μην χάσει, αλλά μετά το 70’ ήταν φανερή η διάθεσή του να «χτυπήσει» το ματς στις αντεπιθέσεις. Εκ του αποτελέσματος σαφώς και είναι δικαιωμένος.

** Οι αλλαγές (Ρομέρο και Μάντζιος) δεν πρόλαβαν να δείξουν κάτι στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκαν.














































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ