ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
απογοητευση γιαχαγια σκοκο καφες

Το SPORT 24 παραδίδει τον έλεγχο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά την ήττα με 4-0 από την Έβερτον

Σάχα: Ο Αργεντινός έχει συνηθίσει σε πολύ καλές έως πρωταγωνιστικές εμφανίσεις. Στο Γκούντισον Παρκ εμφανίστηκε… φοβισμένος και χρειάστηκε μία ώρα αγώνα για να κάνει έξοδο σε σέντρα των Άγγλων.

Αραούχο: Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από την πλευρά του ενώ προσπάθησε να βοηθήσει στην επιθετική ανάπτυξη. Στο 55ο λεπτό κατέστρεψε ότι καλό είχε χτίσει με την αποβολή του. Η εμφάνισή του κρίνεται κακή για την... αχαρακτήριστη αποβολή του.

Χουανφράν: Το αντίθετο από τον Αραούχο. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την πλευρά του ενώ επιθετικά δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Κακό παιχνίδι από τον Ισπανό.

Άλβες: Αγωνίστηκε πολύ λίγο για να κριθεί.

Άρσε: Ο Αργεντινός ήταν εκτός ομάδας μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης. Βρέθηκε στην 11άδα όταν ήρθε η μπλε κάρτα αλλά ακόμα και τα θετικά στοιχεία που έδειξε στην πρώτη του εμφάνιση δεν μπορούν να τονιστούν όταν η αμυντική λειτουργία είχε τέτοια χάλια.

Γιάχιτς: Ο Μπάγεβιτς τον υπολόγιζε και τον υπολογίζει για χαφ. Αναγκαστικά έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός και υπέπεσε σε αρκετά λάθη. Σε πολύ μέτρια ημέρα ο Βόσνιος.

Καφές: Ο αρχηγός της Ένωση προσπάθησε ακόμα και στα… νεκρά σημεία της ΑΕΚ αλλά πάλευε μόνος του.

Μάκος: Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Δεν βοήθησε καθόλου όταν η ΑΕΚ ήθελε να ηρεμήσει στην μεσαία γραμμή με αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Από τους χειρότερους.

Λεονάρντο: Επιθετικά η ΑΕΚ δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες αλλά δεν του βγήκε τίποτα.

Σκόκο: Ο μόνος που φάνηκε επιθετικά από την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός αν και δεν μάρκαρε σχεδόν καθόλου ήταν ο μόνος που έδειχνε πως θα μπορούσε να απειλήσει αν η Ένωση δεν ήταν σε τόσο κακή ημέρα.

Μπλάνκο: Όταν η ΑΕΚ δεν περνάει τη σέντρα ο επιθετικός της δεν μπορεί να φανεί. Δεν τροφοδοτήθηκε και έτρεξε να μαζέψει χαμένες μπάλες. Ακόμα κι έτσι όμως φάνηκε πως δεν είναι στα καλύτερά του.

Ενσαλίβα: Μπήκε ως αλλαγή και αντικαταστάθηκε. Δεν μπόρεσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στην μεσαία γραμμή και όταν χρειάστηκε να αλλάξει το σύστημα ήταν η πρώτη επιλογή για αποχώρηση.

Μαντούκα: Έπρεπε να κρατήσει μπάλα και να δώσει ανάσες αλλά δεν τα κατάφερε και τον πήρε... η μπάλα της κακής εμφάνισης.

Γιαχάγια: Μπήκε προς το τέλος για να τρέξει και να μπαλώσει τρύπες.


























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ