EUROPA LEAGUE

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
καφες μπατε μπορισοφ

Το SPORT 24 αναλύει την παρουσία των παικτών της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Μπάτε Μπορίσοφ

Σεμπαστιάν Σάχα: Φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ της Μπάτε, καθώς η μπάλα τού έφυγε από τα χέρια στο σουτ του Λιχτάροβιτς. Στο δεύτερο γκολ δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς: Ο μοιραίος παίκτης της Ένωσης, καθώς παρά την εμπειρία του δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες για μαρκαρίσματα στο κέντρο του γηπέδου, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ολόκληρο ημίχρονο. Ωστόσο, μέχρι να δεχθεί την κόκκινη κάρτα, ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Νίκολας Άρσε: Μέτριο παιχνίδι από τον Αργεντινό, ο οποίος όσο είχε δίπλα του τον Μαϊστόροβιτς δεν εκτέθηκε από τους επιθετικούς της Μπάτε. Από το 53' και μετά αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, με συνέπεια να αποβληθεί και αυτός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σάνελ Γιάχιτς: Δεν διακρίθηκε ιδιαίτερα στη θέση του δεξιού μπακ. Από την πλευρά του οι Λευκορώσοι δημιούργησαν αρκετές φάσεις. Γλίτωσε την εστία της ομάδας του από βέβαιη παραβίαση σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, όταν έδιωξε σε κόρνερ μπροστά από τον Ροντιόνοφ.

Χουανφράν: Ο Ισπανός ήταν αρκετά καλός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, βοηθώντας και στο επιθετικό κομμάτι τον Σκόκο, αλλά στη συνέχεια φάνηκε κουρασμένος, επιτρέποντας στους παίκτες της Μπάτε να επιτεθούν πολλές φορές και από την πλευρά του. Αντικαταστάθηκε στο 62' από τον Καράμπελα.

Ταμαντανί Ενσαλίβα: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Έκοβε όλες τις μπαλιές που γίνονταν από τους κεντρικούς μέσους της Μπάτε, αναγκάζοντάς τους να παίζουν κυρίως από τα πλάγια. Βοήθησε ιδιαίτερα και στη δημιουργία του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Παντελής Καφές: Άξιος συμπαραστάτης του Ενσαλίβα στα χαφ, αλλά χωρίς να διακριθεί όσο ο Καναδός.

Νάτσο Σκόκο: Πολύ καλός ο Αργεντινός, αλλά σχεδόν μόνος του στο δημιουργικό κομμάτι. Έφτιαξε πολλές φάσεις από τα αριστερά, απ' όπου απείλησε ουσιαστικά η Ένωση.

Γκουστάβο Μαντούκα: Κράτησε καλά από τη δεξιά πλευρά, βοηθώντας στον αμυντικό τομέα τον Γιάχιτς. Ωστόσο δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε στο επιθετικό κομμάτι.

Κρίστιαν Νέμεθ: Εξαιρετική η κίνηση του Ούγγρου στη φάση του πέναλτι, το οποίο κέρδισε χάρη στην ευελιξία που έχει μέσα στην περιοχή. Από εκεί και πέρα όμως έδειξε κουρασμένος, γεγονός που φάνηκε χαρακτηριστικά σε κάποια σπριντ που έχασε από τους Λευκορώσους αμυντικούς.

Ισμαέλ Μπλάνκο: Εκτός της πολύ καλής εκτέλεσης στη φάση του πέναλτι, ο Αργεντινός φάνηκε ελάχιστα στο παιχνίδι, απόρροια και των ελάχιστων φορών που τροφοδοτήθηκε από τους μέσους της ΑΕΚ. Αντικαστάθηκε μετά την αποβολή του Μαϊστόροβιτς.

Γρηγόρης Μάκος: Αντικατέστησε τον Μπλάνκο στο 59' και χρησιμοποιήθηκε ως κεντρικός αμυντικός για να καλύψει το κενό του Μαϊστόροβιτς. Δεν μπόρεσε να αποσωβήσει το δεύτερο γκολ της Μπάτε.

Νίκος Καράμπελας: Χρησιμοποιήθηκε αντί του Χουανφράν στο αριστερό άκρο της άμυνας και ούτε αυτός μπόρεσε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις των Λευκορώσων.

Λεονάρντο: Έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν πρόλαβε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του.

























TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ