ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ομαδικη απογοητευση

Το SPORT 24 ακτινογραφεί την απόδοση των παικτών του ΟΣΦΠ στην ήττα με 3-1 από την Σεντ Ετιέν

Νικοπολίδης: Οταν δέχεσαι τρία γκολ, σίγουρα δεν είναι η βραδιά σου. Μπορεί να μην έχει βασική ευθύνη σε κανένα από τα τρία γκολ, αλλά γενικά δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα και απλά έχει στα υπέρ του είναι 1-2 καλές αποκρούσεις. Είχε "παγώσει" και αυτός λίγο μετά το γρήγορο γκολ των Γάλλων και αυτό ήταν φανερό.

Τοροσίδης: Λίγα πράγματα, δεν μπόρεσε να δώσει την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα του μπροστά, ενώ ούτε στα μετόπισθεν, έδωσε λύσεις.

Α. Παπαδόπουλος: Δεν θα είναι από τα παιχνίδια που θα κρατήσει στο...αρχείο του. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει στα ανασταλτικά του καθήκοντα και γενικά δεν είχε τη «φρεσκάδα» άλλων αγώνων.

Αντζας: Αν και θεωρητικά ήταν από τους θετικούς παίκτες χθες για τους «ερυθρόλευκους», η άμυνα της ελληνικής ομάδας ήταν για κλάματα στο πρώτο μέρος και αιφνιδιάστηκε αδικαιολόγητα, ιδιαίτερα στις φάσεις των γκολ.

Ντομί: Από δική του...ασίστ, οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ και από κόντρα πάνω του, το έκλεισαν. Από τα χειρότερα βράδια του στο λιμάνι. Τίποτε δεν του πήγε καλά.

Ντουντού: Από τους πιο δραστήριους παίκτες των «ερυθρολεύκων» στο δεύτερο μέρος έστω και αν δεν κατάφερε να σκοράρει. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και προσπάθησε, αλλά δεν είχε ουσία.

Πατσατζόγλου: Μπορεί να κέρδισε το πέναλτι (εκτός περιοχής πάντως) αλλά δεν έδωσε την εγγύηση που θα ήθελε η ομάδα του στα μετόπισθεν. Ουσιαστικά ήταν σαν μην μπήκε στο γήπεδο.

Γκαλέτι: Μπορεί να έκανε 2-3 φάσεις, χωρίς πάντως να τις ολοκληρώσει, αλλά και αυτός δεν ξέφυγε από τη γενική μετριότητα.

Τζόρτζεβιτς: Απλά επανέφερε ηρεμία στις εκτελέσεις των πέναλτι. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.

Μπελούτσι: Από ουσία μηδέν. Προσπάθησε να απειλήσει με τα στημένα, αλλά ήταν ακίνδυνος και πέρασε απαρατήρητος.

Ντιόγκο: Έφαγε ως συνήθως το περισσότερο ξύλο. Προσπάθησε με τις τρίπλες, αλλά ήταν (ως συνήθως) απελπιστικά μόνος του.

Από τις αλλαγές, ξεχώρισε ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, που ήταν από τους πιο θετικούς παίκτες και βοήθησε στο να αποκτήσει λίγο περισσότερη σιγουριά στα μετόπισθεν η ομάδα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ερνέστο Βαλβέρντε, έπρεπε να είχε διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι. Πιάστηκε στον ύπνο από τον Γάλλο συνάδελφό του, που τον αιφνιδίασε και γενικά δεν μπόρεσε να παρουσιάσει την ομάδα του έτοιμη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι ως τώρα στη νέα χρονιά (με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί).























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ