ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ομαδική

Το SPORT 24 παραδίδει το έλεγχο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με την Σταντάρ

Νικοπολίδης: Ακόμα μία καλή εμφάνιση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Στο γκολ δεν φέρει ευθύνη ενώ όταν χρειάστηκε πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ζεβλάκοφ: Αμυντικά δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα αν και δεν ήταν στα επίπεδα που τον έχουμε συνηθίσει. Επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει αλλά όσε προσπάθειες πήρε δεν τις τελείωσε σωστά.

Α. Παπαδόπουλος: Είχε αρκετή δουλειά και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Στη φάση του γκολ έχασε τον Ντε Καμάργκο και ο επιθετικός των φιλοξενουμένων δεν χαρίστηκε.

Μέλμπεργκ: Εκτός του ότι είναι ο καλύτερος αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδος τείνει να γίνει και ο πλέον επικίνδυνος ερυθρόλευκος για την αντίπαλη εστία. Στην άμυνα δεν έχασε μονομαχία ενώ στην επίθεση είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για σκοράρει.

Ραούλ Μπράβο: Ο αδύναμος κρίκος της ερυθρόλευκης άμυνας. Στην επανάληψη ανέβηκε αλλά το πρώτο ημίχρονο ήταν ανύπαρκτος αμυντικά. Από την πλευρά του ξεκινάει το γκολ των Βέλγων.

Γκαλέτι: Πολύ καλύτερος από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Είχε αρκετές καλές ενέργειες, προσπάθησε να σκοράρει αλλά στάθηκε ΑΤΥΧΟΣ. Σίγουρα δεν είναι ακόμα ο περσινός Γκαλέτι αλλά ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Από τους καλύτερους.

Ντουντού: Δεν ήταν ο παλιός, γνωστός, καλός, Ντουντού αλλά ήταν καλύτερος από προηγούμενες φορές. Δεν ήταν αρνητικός αλλά τα πολλά αμυντικά κενά μπροστά από την ερυθρόλευκη άμυνα φέρουν την υπογραφή του.

Μαρέσκα
: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ιταλό. Έτρεξε πολύ δίπλα στον Ντουντού, προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι και θα μπορούσε να γίνει ήρωας στην φάση 87’.

Ζαϊρί: Πολλές ενέργειες αλλά οι περισσότερες περιττές γι αυτό και αντικαταστάθηκε.

Όσκαρ: Ο Όσκαρ είναι ένας ποδοσφαιριστή που ξέρει μπάλα και αυτό φαίνεται σε κάθε του ενέργεια. Το πρόβλημα γι αυτόν αλλά και για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο τρόπος να αξιοποιηθεί.

Μήτρογλου: Πέτυχε ένα γκολ που είναι και η ουσία για ένα επιθετικό.

Στολτίδης: Οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια ανεξαρτήτου ηλικίας και ετοιμότητας. Ο Στολτίδης έχει μάθει να πετυχαίνει κρίσιμα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό έκανε σήμερα δίνοντας τη νίκη στον Ολυμπιακό.





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ