ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
ομαδική

Το SPORT 24 παραδίδει τον έλεγχο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

Νικοπολίδης: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήταν σταθερός αλλά προλάβαινε να διορθώσει τα δικά του λάθη. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό η τύχη στάθηκε μαζί του κάτω από τα δοκάρια.

Γκαλίτσιος: Από τα καλύτερα παιχνίδια του Γκαλίτσιου στον Ολυμπιακό, αν όχι το καλύτερο. Χωρίς λάθη την άμυνα και με αρκετές επελάσεις (όσε επέτρεψε ο Ζίκο) στην επίθεση.

Μέλμπεργκ: Ο γνωστός Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός ήταν αλάνθαστος και ένας από τους λόγους που οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να μπουν με αξιώσεις μέσα στην περιοχή.

Ζεβλάκοφ: Άξιος συμπαραστάτης του Μέλμπεργκ. Ο Πολωνός μπορεί να είχε 2-3 λάθος διωξίματα αλλά ήταν «βράχος».

Μπράβο: Στα πρώτα λεπτά έδειξε να έχει αρκετά προβλήματα από τα αριστερά αλλά όσο πέρναγε η ώρα έβρισκε τα πατήματά του και θύμισε τον καλό φετινό Μπράβο.

Ντουντού: Μπορεί να μην φάνηκε αλλά έκανε πολύ δουλειά. Έκλεισε τους διαδρόμους στην μεσαία γραμμή, ενώ με λίγο περισσότερο τύχη θα μπορούσε να χρισθεί και σκόρερ.
Μαρέσκα: Δεν ήταν κακός αλλά σίγουρα θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω. Έχει την τεχνική αλλά σήμερα δεν την χρησιμοποίησε πολύ, ίσως και λόγω της αρκετής αμυντικής δουλειάς.

Ζαϊρί: Πιθανότατα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός ήταν διαρκής απειλή και αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος θα μπορούσε να χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό. Προς το τέλος κουράστηκε αλλά δεν υπάρχει άλλος…

Λεονάρντο: Αν κάποιος υστέρησε αυτός ήταν ο Βραζιλιάνος. Ξέχασε αρκετές φορές τον Μπράβο και γενικά κυμάνθηκε σε χαμηλά στάνταρ. Είναι επηρεασμένος από την μεγάλη απουσία.

Όσκαρ: Μαζί με τον Ζαϊρί από τους κορυφαίους. Έτρεξε πάρα πολύ τόσο σε επίθεση αλλά και σε άμυνα. Ηρέμησε το παιχνίδι όταν χρειάστηκε και μοίρασε σωστά την μπάλα.

Μήτρογλου: Αν είχε κάνει κάποιες καλύτερες επιλογές θα μπορούσε να είναι ο ήρωας της αναμέτρησης. Άλλες φορές το έχει κάνει αλλά σήμερα δεν του έπιασαν οι εμπνεύσεις.

Πάντος: Έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί.























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ