ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός, Ομαδική, Τσάμπιονς Λιγκ, Μπορντό

Tο Sport24.gr μοιράζει τον έλεγχο των παικτών και του προπονητή του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπορντό

Νικοπολίδης: Φέρει σαφώς ευθύνη και στα δύο γκολ. Ισως επηρεασμένος από το πρώτο παιχνίδι και τα "πονηρά" φάουλ του Γκουρκούφ λίγο πιο μπροστά από την εστία, ήθελε να προλάβει ανάλογη φάση με αυτή που έφερε το γκολ στο αραϊσκάκη. Ομως αυτή τη φορά τα φάουλ πήγαιναν μέσα (ένα γκολ, ένα δοκάρι).

Στο δεύτερο έκανε επίσης κακή εκτίμηση και δεν μπόρεσε να κάνει το μισό άλμα που θα του επέτρεπε να απομακρύνει τη μπάλα. Κατά τα άλλα είχε πολύ καλές επεμβάσεις, ιδιαίτερα στα τετ α τετ, όμως τα χρονικά σημεία που δέχτηκε τα γκολ ήταν καθοριστικά.

Tοροσίδης: Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε νωρίς τον έβγαλε εκτός ρυθμού και δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μουδιασμένος, ενώ γενικά είχε πρόβλημα στο να μαρκάρει ψηλά λόγω της κάρτας. Φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ των Γάλλων αφού δεν βγήκε πάνω στον ‘ρεμουλίνας ο οποίος έκανε ανενόχλητος τη σέντρα προς τον Σαμάκ.

Α. Παπαδόπουλος: Σε κακή βραδιά, τον γλύτωσε ο Νικοπολίδης στα δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ που δημιούργησε αθελά του για τους Γάλλους. Για την κλάση του, τα δύο αυτά λάθη ήταν χοντρά.

Μέλμπεργκ: Ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού, αλλά στο τέλος έχασε την ψυχραιμία του και μάλιστα αποβλήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα. Ψυχολογικά δεν είναι στην καλύτερή του φάση (είχε κάνει και το πέναλτι με τον Ηρακλή) ενώ για να είναι εκνευρισμένος τον τελευταίο καιρό ακόμα και ο "ψυχρός" Σουηδός καταλαβαίνει κανείς πόσο άσχημο είναι το κλίμα στην ομάδα το τελευταίο δίμηνο.

Ραούλ Μπράβο: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Πανταχού παρών, μπροστά και στα μετόπισθεν έφτιαχνε το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ κάλυπτε άψογα την πλευρά του και όχι μόνο, ενώ κέρδισε και την αποβολή του Ντιαρά. Λίγο έλειψε να γίνει στο 77’ και ο ήρωας της ομάδας και να σκοράρει το γκολ της πρόκρισης αλλά στάθηκε άτυχος εκεί. ”το φινάλε, έχει ευθύνη στο γκολ, αφού δεν περίμενε ότι θα χάσει τη μπάλα ο Νικοπολίδης τη σέντρα και έχασε τον ”αμάκ που έκανε το 2-1.

Στολτίδης: Ξεκίνησε πολύ δραστήριος, τέλειωσε πολλές πάσες και είχε αρκετά καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά από ένα σημείο και μετά τον πρόδωσαν οι δυνάμεις του και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Μαρέσκα: Ο καλύτερος κόφτης του Ολυμπιακού, ενώ παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό οι δυνάμεις του τον έχουν εγκαταλείψει, κάλυψε πολλά χιλιόμετρα μπροστά και πίσω, ιδιαίτερα μετά το 1-1. Η κλάση του και η εμπειρία του, είναι αυτή που του επιτρέπει να στέκεται σε καλό επίπεδο.

Ζαϊρί: Ιδιαίτερα δραστήριος, βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη της ομάδας, αλλά τα χάλαγε λίγο στην τελική προσπάθεια, αφού δεν ολοκλήρωνε τις προσπάθειές του. Δεν είναι τυχαίο πως χειροκροτήθηκε τη στιγμή της αλλαγής του από όλο το γήπεδο.

Λούα Λούα: Απαρατήρητος. Αρκετά ατομιστής, δεν μπόρεσε να δώσει ρυθμό και να γίνει απειλητικός για τη γαλλική άμυνα. Κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Ντάτολο: Χαμηλή πτήση και εδώ, αφού από τον Αργεντίνο περίμεναν περισσότερα στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι...φωστήρες της διοίκησης τον προτίμησαν από τον Γιοβάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης! Εγκλημα και τιμωρία.

Ντάρμπισιρ: Επίσης δεν δικαιολόγησε εφέτος το ποσό που ξοδεύτηκε για αυτόν. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει (στο "φτερό" βγήκε οφσάιντ και δεν μέτρησε το γκολ), αλλά είναι αψυχολόγητος όταν δέχεται δύο κάρτες σε έξι λεπτά και μάλιστα η δεύτερη με τάκλιν στο κέντρο του γηπέδου.

Οι αλλαγές:



Ο Μήτρογλου ουσιαστικά έκανε αισθητή την παρουσία του, σκοράροντας, αλλά δεν είναι σοβαρή ενέργεια η κίνησή του να δείξει την αλλαγή, μετά το γκολ, σαν να ειρωνεύεται τον προπονητή του. Οφείλει να είναι πιο σοβαρός, όσο και αν πει ότι απλά ήταν ένας πρωτότυπος πανηγυρισμός. Δεν νομίζουμε...

Ο προπονητής: Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο πρώτο ματς, είχε ίσως υπερτιμήσει την Μπορντό. Αλλά χθες δεν τη φοβήθηκε και έστησε πολύ καλά την ομάδα, ενώ έκανε αρκετά γρήγορα τις αλλαγές όταν χρειάστηκε. Σαφώς και τα σχέδιά του άλλαξαν όταν αποβλήθηκε με ανόητο τρόπο ο Ντάρμπισιρ. Γενικά είχε καλή βραδιά.

























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ