ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του ΟΣΦΠ

Η κριτική των παικτών του ΟΣΦΠ
ομδική

Το SPORT 24 παραδίδει τον έλεγχο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Νικοπολίδης: Επέστρεψε στις γνωστές καλές του εμφανίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο κράτησε το «0» και ας έκανε 10 σουτ ο Παναθηναϊκός. Αλάνθαστος και εγγύηση κάτω από τα δοκάρια.

Ραούλ Μπράβο: Αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού γιατι για κανένα άλλον λόγο δεν θα έβγαινε από το παιχνίδι. Ο γνωστός καλός φετινός Μπράβο. Βράχος στην άμυνα και σωστές μετρημένες επελάσεις.

Μέλμπεργκ: Ο δυσκολότερος αντίπαλος που θα έχει στην Ελλάδα είναι θεωρητικά ο Σισέ. Κόντρα στον Γάλλο ο Σουηδός πήρε άριστα.

Ζεβλάκοφ: Χωρίς το λάθος μέχρι να αντικατασταθεί λόγω τραυματισμού. Σταθερός και σωστός στις επεμβάσεις του.

Γκαλίτσιος: Όσο περισσότερο βρίσκεται στην 11άδα τόσο ανεβαίνει η απόδοσή του. Πολύ καλός χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Ντουντού: Στο πρώτο ημίχρονο έδωσε τις μάχες του με τον Σίλβα αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Έτρεξε αρκετά όμως και στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του ανέβηκε κατακόρυφα όπως και του Ολυμπιακού.

Μαρέσκα: Πολύ πάθος αλλά χωρίς πολλά πράγματα παραπάνω.

Ζαϊρί: Ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Εκτέλεσε το φάουλ στο πρώτο γκολ, «ζάλισε» τον Σεϊταρίδη στο δεύτερο γκολ και ήταν κίνδυνος θάνατος για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Λεονάρντο: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Από αριστερά ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος επιθετικά.

Όσκαρ: Στο πρώτο ημίχρονο ο Σιμάο τον εξαφάνισε και κατάφερε να βγάλει μόλις μία ή δύο πάσες. Στο δεύτερο είχε την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αλλά το πλασέ του ήταν… παιδικό.

Μήτρογλου: Πέτυχε δύο γκολ και το δεύτερο ήταν από τα καλύτερα της αγωνιστικής. Έδωσε μάχες αλλά αυτό που μετράει είναι το γεγονός πως σκόραρε στο κρισιμότερο σημείο του αγώνα.

Πάντος: Έπαιξε δεξιά και από τη στιγμή που μπήκε δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τον Λέτο.

Ντομί: Δεν ήταν σαν τον Ραούλ Μπράβο αλλά δεν έκανε το λάθος.

Α. Παπαδόπουλος: Αντικατέστησε τον Ζεβλάκοφ και έδωσε πολλές μάχες. Προσέδωσε δύναμη και πάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ