STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
βυντρα

Με κορυφαίους το λάτιν ντουέτο, Ρομέρο και Βίκτορ ο Παναθηναϊκός πήρε την νίκη, ενώ από τον Ολυμπιακό στους διακριθέντες ήταν οι Ζούλιο Σέζαρ και για μία ακόμη φορά ο Στολτίδης

Παναθηναϊκός:

Εμπέντε: Οι εμφανίσεις του Έμπεντε, έχουν κάνει τους οπαδούς του Αφρικάνου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, έχουν κάνει τους οπαδούς της ομάδας, να ξεχάσουν τον Γκαλίνοβιτς. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟ ήταν πάρα πολύ σταθερός, σίγουρος στις εξόδους του, ενώ στην μοναδική περίπτωση, που χρειάστηκε να επέμβει, απεσώβησε την παραβίαση της εστίας του αποκρούοντας το σουτ του Οκκά στο 90'.
Βαθμός: 9

Βύντρα: Σε γενικές γραμμές, ηταν θετικός, δεν άφησε τον Τζόρτζεβιτς να τον εκθέσει και δεν προωθήθηκε πολλές φορές για να μην εκτεθεί στην επιστροφή. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό.
Βαθμός: 7

Μόρις: Απροσπέλαστος. Ο Νοτιοαφρικάνος αμυντικός του Παναθηναϊκού, κέρδισε όλες τις μάχες με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Εξιλεώθηκε για την περσινή κάκιστη εμφάνισή του στο αντίστοιχο ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Βαθμός: 8

Γκούμας: Ισχύουν τα όσα γράφτηκαν και για τον Νασίφ Μόρις. Εξαιρετικός και αυτός, κέρδισε τις περισσότερες μάχες που έδωσε αν και σε κάποιες περιπτώσεις αν και σε κάποιες περιπτώσεις ο Κωνσταντίνου φάνηκε πιο δυνατός. Τελικά δεν εκτέθηκε και αυτό έχει σημασία.
Βαθμός: 7

Σέριτς: Θετικός και αυτός. Ο Κροάτης αριστερός μπακ, δεν άφησε τον Καστίγιο, να απειλήσει τον Έμπεντε, τον έκοψε πολλές φορές, ενώ τις υπόλοιπες απλά τον έκλεισε σωστά.
Βαθμός: 7

Μπόβιο: Θετικός και αυτός. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα στον ανασταλτικό τομέα, όμως τα κατάφερε. Εξέθεσε σε αρκετές περιπτώσεις τον Ριβάλντο, ενώ άνοιγε το παιχνίδι πολύ καλά για τους Βίκτορ και Ρομέρο. Έδωσε πολλές μάχες -οι περισσότερες πολύ σκληρές- και κουρασμένος αντικαταστάθηκε από τον Λεοντίου στο 82'.
Βαθμός: 7

Τζιόλης: Πολύ καλός ο νεαρός αμυντικός μέσος, έμοιαζε με ογκόλιθο στο κέντρο καθώς έκοβε, ο,τιδήποτε περνούσε από μπροστά του. Θα μπορούσε να έχει δώσει κάποια σουτ, με τα πολύ καλά πόδια του, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που βρήκε μπροστά του.
Βαθμός: 7

Ρομέρο: Ένας από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού. Ταλαιπώρησε πολλές φορές τον Ντομί, ο οποίος φάνηκε λίγος για το μαρκάρισμα του Αργεντίνου. Προσπάθησε με "μπούκες", να βρεθεί μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, όμως ήταν λίγες οι φορές που τα κατάφερε. Συνέβαλε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας για λογαριασμό της ομάδας του.
Βαθμός: 8

Βίκτορ: Θετικότατος. Πολλές φορές βέβαια, το μαρκάρισμα του Ζεβλάκοφ, τον ανάγκασε να γυρνά πολύ πίσω για να πάρει την μπάλα, όμως αυτό δεν τον πτόησε. Έδειξε πως όσο περνά ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος. Ο Ισπανός μέσος, χρεώνεται το μισό γκολ, καθώς έκανε την σέντρα πριν ο Κωστούλας την στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του. Στα αρνητικά το ότι αποβλήθηκε στην εκπνοή του αγώνα.
Βαθμός: 8

Παπαδόπουλος: Αρνητικός. Ήταν πολύ νευρικός σε όλο το παιχνίδι και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βοηθήσει την ομάδα του. Έχασε τις μάχες από τους αντιπάλους του και δεν κατάφερε να απειλήσει. Αντικαταστάθηκε στο 86ο λεπτό από τον Μάντζιο.
Βαθμός: 5

Σαλπιγγίδης: Κινητικός, θα μπορούσε να είχε σκοράρει, όμως το σουτ που έκανε στο 78ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Νίλσον κατέληξε στα χέρια του Νικοπολίδη. Ο βραχύσωμος επιθετικός του ΠΑΟ, είχε μια ακόμα καλή ενέργεια όταν στο 43' και σε μια αντεπίθεση γύρισε την μπάλα στον Παπαδόπουλο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σουτάρει.
Βαθμός: 6

Νίλσον: Μπήκε στο παιχνίδι στο 72' στην θέση του τραυματία Βύντρα και η παρουσία μόνο ως θετική μπορεί να κριθεί. Στον αμυντικό τομέα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, ενώ έχει στο ενεργητικό του και μια πολύ καλή πάσα στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.
Βαθμός: 7

Λεοντίου: Πήρε την θέση του Μπόβιο στο 82', όμως δεν φάνηκε στο παιχνίδι δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός:-

Μάντζιος: Πήρε την θέση του Παπαδόπουλου στο 86ο λεπτό, όμως δεν βοήθησε
Βαθμός: -

Ολυμπιακός

Νικοπολίδης: Δεν απειλήθηκε καθόλου, ήλεγχε σχεδόν όλες τις φάσεις. Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν φέρει καμία ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε, καθώς ο Κωστούλας τον άφησε άναυδο με την κεφαλιά του.
Βαθμός: 8

Κωστούλας: Χρεώνεται, το αυτογκόλ που έδωσε την νίκη στον Παναθηναϊκό. Άτυχη στιγμή, για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος γενικώς δεν ήταν στην καλύτερή του μέρα, έχασε πολλές φορές τον Σαλπιγγίδη. Αντικαταστάθηκε στο 88ο λεπτό από τον Παντελή Καφέ.
Βαθμός: 4

Ζεβλάκοφ: Ψυχραιμότατος. Επιφορτισμένος, με την δύσκολη ευθύνη του μαρκαρίσματος του Βίκτορ, κατάφερε να τον περιορίσει, όσο μπορούσε, μάλιστα ήταν πολλές οι φορές που ο Ισπανός συνέκλινε προς το κέντρο για να τον αποφύγει.
Βαθμός: 7

Ζούλιο Σέζαρ: Εξαιρετικός. Ίσως ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο εν λόγω ματς. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο καλύτερος των "ερυθρολεύκων" και αποδεικνύει μέρα με την μέρα ότι είναι ο ηγέτης που έψαχνε ο Ολυμπιακός για την άμυνά του.
Βαθμός: 8

Ντομί: Έχασε πολλές φορές, τον Ρομέρο, ήταν αργός στις επιστροφές, ενώ και στον δημιουργικό τομέα, δεν βοήθησε καθόλου.
Βαθμός: 6

Τζόρτζεβιτς: Είναι πλέον αρκετά μεγάλος για να μπορεί να παίρνει αγώνες, μόνος του. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετικός, όμως στο δεύτερο και όταν χρειάστηκε δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του. Αντικαταστάθηκε από τον Φέλιξ Μπόρχα στο 88ο λεπτό.
Βαθμός: 6

Στολτίδης: Για μια ακόμη φορά, δεν έπεσε κάτα από τα στάνταρ του. Εξαιρετικός ανασταλτικά, έκοψε πολλές φορές, έδωσε αρκετές μάχες με τους μέσους του Παναθηναϊκού, τις οποίες ως επί το πλείστον κέρδισε.
Βαθμός: 8

Μάριτς: Ανασταλτικά, καλός. Ο Σέρβος βοήθησε την ομάδα του κόβοντας πολλές φορές τους αντιπάλους του, όμως στον δημιουργικό τομέα, ήταν άφαντος, καταστρέφοντας πολλές φορές με τις επιλογές του τις επιθέσεις των "ερυθρολεύκων". Αντικαταστάθηκε στο 69ο λεπτό από τον Οκκά.
Βαθμός: 6

Καστίγιο: Πήρε αρκετές φορές την μπάλα, έκανε κάποιες κούρσες, αλλά δεν κατάφερε ούτε σε μια στιγμή, να μπει μέσα στην περιοχή του Έμπεντε. Ο νεαρός Ουρουγουανός περίμενε πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι, για να αποδείξει σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται όμως δεν τα κατάφερε.
Βαθμός: 6

Ριβάλντο: Πιο πολλές ήταν οι φορές που καθυστέρησε τις επιθέσεις του Ολυμπιακού, παρά αυτές που δημιούργησε. Έλειψε από την ομάδα του η γρήγορη και καλή πάσα του. Απείλησε μονάχα, με ένα φάουλ, αρκετά μακριά από την περιοχή του Έμπεντε στο πρώτο ημίχρονο.
Βαθμός: 6

Κωνσταντίνου: Θετικός. Κόπηκε πολλές φορές, με φάουλ από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ είχε και την μοναδική καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού, όταν μετά από σουτ του Οκκά και απόκρουση του Έμπεντε, δεν κατάφερε να πλασάρει καθώς τον πρόλαβε ο Νίλσον
Βαθμός: 7

Οκκάς: Μπήκε στο παιχνίδι στο 69ο λεπτό. Με την φρεσκάδα και την ταχύτητά του βοήθησε την ομάδα του να βγει μπροστά, όμως έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν στο 90ο λεπτό, η μπάλα του στρώθηκε μέσα στην περιοχή, εκείνος σούταρε δυνατά, όμως ο Εμπέντε απέκρουσε.
Βαθμός: 7

Μπόρχα: Μπήκε στο παιχνίδι στο 85' και είναι ζήτημα, αν η μπάλα έφτασε 2 φορές στα πόδια του. Το δεκάλεπτο που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο πέρασε απαρατήρητος.
Βαθμός:-

Καφές: Το ίδιο ισχύει και για τον Παντελή Καφέ. Ο Έλληνας μέσος μπήκε στο παιχνίδι στο 85' και δεν είχε συμμετοχή σχεδόν σε καμία φάση.
Βαθμός:-





















































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ