ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
μητρογλου ντιογκο

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Σερίφ Τίρασπολ στο "Καραϊσκάκη"

Νικοπολίδης: Όσες φορές χρειάστηκε προφύλαξε την εστία του.

Ζεβλάκοφ: Επιθετικά δεν βοήθησε ενώ είχε αρκετά προβλήματα και αμυντικά. Πολύ μέτρια εμφάνιση όπως και όλων βέβαια.

Α. Παπαδόπουλος: Έχασε ευκαιρίες να σκοράρει ενώ αμυντικά δεν δέχθηκε καμία πίεση. Στις λίγες σέντρες που έγιναν ο Νικοπολίδης "καθάρισε" εύκολα.

Μέλμπεργκ: Δεν είχε πολύ δουλειά κόντρα σε μία ομάδα που είναι σχεδόν ανύπαρκτη επιθετικά. Δεν έκανε το λάθος αλλά θα μπορούσε με τον Α. Παπαδόπουλο να τελειώσουν νωρίτερα κάποιες φάσεις.

Μπράβο: Σε σχέση με τον Ζεβλάκοφ ανέβηκε περισσότερο προς την εστία της Σέριφ. Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Κ. Παπαδόπουλος: Δεν φταίει αυτός που παίζει αμυντικό χαφ. Ήταν κακός και σωστά αντικαταστάθηκε.

Ντουντού: Μακριά από τον καλό του εαυτό. Το πρόβλημα στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού χρεώνεται και σε αυτόν. Σωστά αντικαταστάθηκε.

Μαρέσκα: Ήρθε για να... στρώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην επίθεση και το μόνο που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να αλλάξει το σύστημα σε 4-5-1 από το 4-4-2 που ήθελε να παίξει ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Γκαλέτι: Και αυτός μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν έκανε προετοιμασία και θα αργήσει να επιστρέψει στον παλιό καλό του εαυτό.

Λεονάρντο: Έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς. Από εκεί και πέρα απέδειξε σε ακόμα ένα παιχνίδι γιατί ο Ολυμπιακός χρειάζεται αριστερό χαφ.

Μήτρογλου: Άσχετα με το πως αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι καταφέρνει να βρίσκει δίχτυα. Αυτή είναι η ουσία για τον επιθετικό αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται και κάτι παραπάνω.

Λεντέσμα: Σαφώς καλύτερος από τον Κυργιάκο Παπαδόπουλο. Μάζεψε κάπως τα πράγματα στην μεσαία γραμμή και έδειξε πως μετά από αυτόν... το χάος.

Ντιόγκο: Έπαιξε με τον Μήτρογλου στην επίθεση και δεν φάνηκε όπως συνηθίζει φέτος.

Γκαλίτσιος: Έπαιξε ως δεξί χαφ (!) και όπως ήταν φυσικό δεν φάνηκε.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ