ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει την παρουσία των παικτών του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό του Champions League, που έληξε ισόπαλος με 3-3 και σήμανε τον αποκλεισμό του "δικεφάλου" από τη διοργάνωση.

Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν ο Σορλέν και ο Βιεϊρίνια, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Σαλπιγγίδης. Μοιραίος ο Ίβιτς με το χαμένο πέναλτι, αλλά και ο Κρέσιτς για το 3ο γκολ που δέχθηκε. Χειρότερος παίκτης του "δικεφάλου" ο Τσιρίλο.

Ντάριο Κρέσιτς: Μπορεί να ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, με κάποιες καλές επεμβάσεις και σταθερές εξόδους, αλλά η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή. Δεν έφταιγε στα δύο πρώτα γκολ του "Αίαντα", αλλά το τρίτο γκολ που δέχθηκε ήταν τουλάχιστον αστείο. Αν δεν είχε μπει το συγκεκριμένο γκολ, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη.

Ανίς Μπουσαϊντί: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Εμάνουελσον στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο β' μέρος δεν κατάφερε να βοηθήσει στο μαρκάρισμα του Σουάρες, με συνέπεια τα περισσότερα προβλήματα να δημιουργηθούν από την πλευρά του. Έδωσε τη δυνατότητα της ανατροπής του σκορ στην ομάδα του με το πέναλτι που κέρδισε.

Μπρούνο Τσιρίλο: Ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Φέρει ξεκάθαρα ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ του Άγιαξ, ενώ σε πολλές ακόμα περιπτώσεις εξέθεσε τους συμπαίκτες του με την αδυναμία του να απομακρύνει σωστά την μπάλα.

Πάμπλο Κοντρέρας: Σαφώς πιο σταθερός από τον Τσιρίλο ο Χιλιανός, ο οποίος είχε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ωστόσο δεν κατάφερε ούτε αυτός να αποτρέψει την ήττα, ενώ έχει μερίδιο ευθύνης στο 2ο γκολ του Άγιαξ, αφού δεν κάλυψε σωστά τον Ντε Γιόνγκ.

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ: Προσπάθησε πολύ και ήταν από τους πιο φιλότιμους παίκτες του ΠΑΟΚ. Περιόρισε όσο μπορούσε τον Σουλεϊμανί, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου τον Σορλέν στο επιθετικό κομμάτι.

Πάμπλο Γκαρσία: Άφαντος ο Ουρουγουανός, ο οποίος έχασε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου και δεν έδειξε το συνήθη δυναμισμό του.

Βίκτορ Βιτόλο: Μία από τα ίδια και από τον Ισπανό, που όπως και ο Γκαρσία, δεν πάλεψαν όσο χρειαζόταν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Βλάνταν Ίβιτς: Μοιραίος για τον ΠΑΟΚ, αφού έχασε το πέναλτι που ίσως να είχε αλλάξει την εικόνα του αγώνα στα τελευταία λεπτά. Το γκολ που πέτυχε, ήρθε πολύ αργά στο παιχνίδι. Η γενικότερη παρουσία του στο παιχνίδι ήταν καλή, αν και εμφανίστηκε κουρασμένος στο δεύτερο ημίχρονο.

Ολιβιέ Σορλέν: Από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, με πολλή και αθόρυβη δουλειά. Είχε δύο ασίστ, καθώς από αυτόν προήλθαν τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ πολλές φορές από τα αριστερά ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του. Στα θετικά του το γεγονός ότι κράτησε πίσω τον Φαν ντερ Βίελ.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Πολύ καλός ο Πορτογάλος, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των Ολλανδών. Ιδιαίτερα δραστήριος, πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, ενώ είχε και κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει και πάλι.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Πέτυχε ένα γκολ, αλλά έχασε και άλλα δύο που δεν χάνονταν από έναν παίκτη της δικής του κλάσης. Είχε πολύ καλή παρουσία, καθώς πάλεψε αρκετά και κέρδισε πολλές μονομαχίες, αλλά η αναποτελεσματικότητά του στοίχισε στον ΠΑΟΚ.

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς: Προσπάθησε στα λεπτά που αγωνίστηκε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά κλείστηκε σωστά από τους αντίπαλους αμυντικούς. Μόνο σε μία φάση βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά δεν πρόλαβε την μπάλα, η οποία κατέληξε άουτ.

Λούσιο Φιλομένο: Αγωνίστηκε ελάχιστα και είχε δύο καλές επιθετικές ενέργειες (ένα σουτ και μία κεφαλιά), χωρίς όμως να απειλήσει σημαντικά την αντίπαλη εστία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ