ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των "πρασίνων"

Η κριτική των "πρασίνων"
παίκτες ΠΑΟ

Το SPORT 24 παραδίδει τον έλεγχο των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική.

Γκαλίνοβιτς: Χρειάστηκε μία φορά σε όλο το παιχνίδι αλλά εκεί έδειξε τα διαπιστευτήρια του με μία εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Μπελούτσι.

Νίλσον: Στην αρχή προβληματίστηκε από τον Τζόρτζεβιτς αλλά στη συνέχεια βρήκε τρόπο να αναχαιτίσει τον αρχηγό των πρωταθλητών. Επιθετικά δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου τον Σαλπιγγίδη.

Σαριέγκι: Ο αρνητικός πρωταγωνιστής των πρασίνων. Ένα λάθος του στην αρχή του αγώνα έδειξε πως δεν είναι σε καλή μέρα και στο 58' δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του ανέβηκε μετά την αποβολή αλλά αυτό δεν μπορεί να του χρεωθεί ως θετικό.

Βύντρα: Είναι κεντρικός αμυντικός και όχι δεξί μπακ. Αλάνθαστος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και τελείωσε το παιχνίδι χωρίς να του κάνει φάση ο Ντιόγκο. Από τους καλύτερους.

Βαβζίνιακ: Είχε το δύσκολο έργο να αναχαιτίσει τον Γκαλέτι και αρκετές φορές χρειάστηκε να κάνει φάουλ για να το πετύχει βάζοντας τον Ολυμπιακό στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Σίγουρα όχι το καλύτερο παιχνίδι από την ημέρα που ήρθε.

Σιμάο: Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού αλλά και της αναμέτρησης. Ατελείωτα χιλιόμετρα στην μεσαία γραμμή και πανταχού παρών. Ο μικρός είναι ένας από τους λόγους της αγωνιστικής ανόδου του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι καθώς κατάφερε να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή.

Σιλβα: Από τον Ζιλμπέρτο ο Παναθηναϊκός θα περίμενε περισσότερα στα μεγάλα παιχνίδια αλλά ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει ακόμα να τα δώσει. Δεν ήταν κακός αλλά δεν βοήθησε στην ανάπτυξη του τριφυλλιού με τις κάθετες πάσες που σίγουρα έχει στο ρεπερτόριό του.

Καραγκούνης: Στο πρώτο 20λεπτό ήταν εξαφανισμένος. Όταν ζήτησε και πήρε μπάλα οργάνωσε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ενώ θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα εξαιρετικό τέρμα αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη.

Ίβανσιτς: Πέρασε απαρατήρητος. Καμία προσωπική ενέργεια και μόλις ένα σουτ. Πήρε την ευκαιρία αλλά την πέταξε.

Ρουκάβινα: Δεν μπορεί να παίξει μόνος του στην επίθεση και δεν ευθύνεται αυτός. Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αναστατώσει την άμυνα του Ολυμπιακού αν και προβλημάτισε δύο φορές με την ταχύτητά του.

Σπυρόπουλος: Με την είσοδό του η αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού απέκτησε εκτός από αμυντική φιλοσοφία και επιθετική. Πολύ καλός.

Χριστοδουλόπουλος: Ο άνθρωπος που έδωσε πνοή στον αγώνα με τις κούρσες του. Αναστάτωσε την άμυνα του Ολυμπιακού όσο δεν κατάφεραν οι συμπαίκτες του σε όλο τον αγώνα.

Κλέιτον: Έπαιξε λίγο για να κριθεί.


























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ