ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λάτσιο περιμένει πρόταση 20 εκατομμυρίων από την Αγγλία για τον Χρήστο Μανδά, σύμφωνα με την Corriere dello Sport

(  / EUROKINISSI)
Ο Χρήστος Μανδάς EUROKINISSI SPORTS

Πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να φτάσει από την Αγγλία στα γραφεία της Λάτσιο, για την παραχώρηση του Χρήστου Μανδά, σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Αγωνίστηκε σε 12 ματς με τη φανέλα της Λάτσιο και όμως βρίσκεται στη "βιτρίνα" της: Ο Χρήστος Μανδάς φρόντισε να δείξει με το "καλημέρα" το ταλέντο και τις δυνατότητες του στην Ιταλία, παρότι δεν πήρε "γάντια" βασικού. Τα δημοσιεύματα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι αλλεπάλληλα, με ομάδες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάζονται ως μνηστήρες για την απόκτησή του.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Αγγλία αναμένεται να φτάσει στα γραφεία των "αετών" για την παραχώρηση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, ενώ ως πιθανοί προορισμοί σημειώνονται οι Σαουθάμπντον και Γουλβς, λόγω των σχέσεων που έχουν αναπτύξει αμφότερες οι ομάδες με τη Λάτσιο στη μεταγραφική αγορά και με συνθετικό κρίκο τον γνωστό ατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Ο Μανδάς αγωνίστηκε σε 9 ματς στην Serie A της σεζόν 2023/24 και σε 3 παιχνίδια στο Κύπελλο Ιταλίας, κρατώντας το "μηδέν" έξι φορές. Πρόλαβε να φορέσει και τη φανέλα του ΟΦΗ σε δύο παιχνίδια στην Stoiximan Super League πριν παραχωρηθεί έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΑΤΣΙΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ