ΛΕΙΨΙΑ

Η Λειψία κράτησε για άλλον έναν χρόνο τον Τσάβι Σίμονς

Ο Τσάβι Σίμονς στο Euro 2024
Ο Τσάβι Σίμονς στο Euro 2024 © 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η Λειψία ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσάβι Σίμονς από την Παρί Σεν Ζερμέν με δανεισμό για άλλον έναν χρόνο. Στη συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς και ο Ολλανδός μέσος θα επιστρέψει στο Παρίσι το 2025.

Στη Λειψία θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Τσάβι Σίμονς, με τους Γερμανούς να ανανεώνουν τον δανεισμό του από την Παρί Σεν Ζερμέν για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ολλανδός μέσος θα περάσει τη Δευτέρα (5/8) από ιατρικές εξτάσεις και θα προπονηθεί ατομικά. Πέρσι ο 21χρονος διεθνής έπαιξε 43 ματς με τους "κόκκινους ταύρους" πετυχαίνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Για τον Σίμονς ενδιαφέρθηκε και η Μπάγερν Μονάχου ενώ στον δανεισμό δεν συμπεριλήφθηκε οψιόν αγοράς και έτσι ο παίκτης θα επιστρέψει στην Παρί Σεν Ζερμέν με τη λήξη της σεζόν 2024/25.

"Πήρα ό,τι ήθελα από τη μετακίνησή μου στη Λειψία", δήλωσε ο Σίμονς. "Εντάχθηκα σε μια σπουδαία ομάδα και ένιωσα την εμπιστοσύνη και την πίστη όλων σε μένα. Μπόρεσα να εξελιχθώ τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Η Λειψία είναι το τέλειο μέρος για να το κάνεις αυτό. Συν τοις άλλοις, ο σύλλογος με εκτιμά πραγματικά και κατέστησε σαφές τους τελευταίους μήνες ότι θα ήθελε να επιστρέψω. Υπογράμμισαν ένα σαφές σχέδιο για μένα για την επόμενη σεζόν".

TAGS ΛΕΙΨΙΑ ΠΑΡΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ BUNDESLIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ