ΙΣΠΑΝΙΑ

Η λίστα με τα "ψώνια" της Μπάρτσα για τον Γενάρη

Η λίστα με τα "ψώνια" της Μπάρτσα για τον Γενάρη
Ντε Ρόσι

Από τώρα σχεδιάζουν στην Μπαρτσελόνα τις μεταγραφικές τους κινήσεις για τον Γενάρη σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έκλεισε πρόσφατα για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάνε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την περίοδο του Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα έχει βρει τους 3-4 υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τον Γενάρη, και δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση τους, από τώρα.

Η πρώτη θέση για την οποία ανησυχούν οι Μπλαουγκράνα είναι αυτή το αριστερού επιθετικού, με τον Ανρί να είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που μπορεί να την καλύψει. Ρομπίνιο και Γουίλιαμ της Σαχτάρ είναι οι εκλεκτοί του Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Τέλος στο χώρο των αμυντικών χαφ υπάρχει ένα κενό, ειδικά μετά τον Γενάρη όταν και ο Τουρέ με τον Κεϊτα θα αποχωρίσουν για το Κόπα Άφρικα. Πρώτοι στη λίστα για να τους αντικαταστήσουν είναι οι Βιεϊρά και Ντε Ρόσι.

Ο πρώτος είναι πολύ καλή περίπτωση για έξι μήνες, ενώ ο δεύτερος σε περίπτωση που αποκτηθεί θα αποτελέσει σπουδαία μεταγραφή, που θα προορίζεται για βασική λύση.









TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ