ΑΡΗΣ

Η λίστα του Αλκαράθ

Η λίστα του Αλκαράθ
INTIME SPORTS

Ο Λούκας Αλκαράθ ενημέρωσε τους Σπυρίδωνα και Μιχαλήτσο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που θα παραχωρηθούν δανεικοί και τι προσθήκες θα γίνουνε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Λούκας Αλκαράθ ενημέρωσε τους Σπυρίδωνα και Μιχαλήτσο για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που θα παραχωρηθούν δανεικοί και τι προσθήκες θα πρέπει να γίνουν.

Ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και τις επόμενες μέρες σε συνεργασία με την διοίκηση θα ενημερωθούν καταρχήν οι υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Επιθυμία του Αλκαράθ είναι να δουλεύει με 25 ποδοσφαιριστές. Δεδομένου ότι στο ρόστερ του Άρη την στιγμή αυτή βρίσκονται 30 ποδοσφαιριστές και με τον Ισπανό τεχνικό να έχει ζητήσει τέσσερις μεταγραφές εννέα θα αλλάξουν περιβάλλον σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι.

Στους υπό απόκτηση ποδοσφαιριστές δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον ο Παύλος Μητρόπουλος που δόθηκε δανεικός από τον Παναιτωλικό στην ΑΕΚ αλλά και ο Ανδρέας Τάτος που όλα δείχνουνε πως θα δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα ανοιχτό φαίνεται να παραμένει το θέμα του Νίκου Καλτσά όσο συνεχίζει να παραμένει στο ρόστερ της Βέροιας αν και είχε αναπτυχθεί φημολογία περί δανεισμού του στην ισπανική Έρκουλες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ