ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει εξωπραγματικό συμβόλαιο σε Σουάρες

Η Λίβερπουλ ετοιμάζει εξωπραγματικό συμβόλαιο σε Σουάρες

Συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Λουίς Σουάρες είναι έτοιμη να αρχίσει η Λίβερπουλ, η οποία προτίθεται να κάνει τον Ουρουγουανό τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία της.

Να κρατήσει τον Λουίς Σουάρες στις τάξεις της με κάθε τρόπο θέλει η Λίβερπουλ ειδικά μετά από όσα έγιναν το καλοκαίρι, όταν ο Ουρουγουανός έφτασε κοντά στην έξοδο.

Οι εμφανίσεις που κάνει και φέτος ο πρώτος σκόρερ της Premier League είναι εντυπωσιακές και οι "κόκκινοι" γνωρίζουν πως θα είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσουν σε περίπτωση αποχώρησής του.

Έτσι για να μη χρειαστεί να εξελιχθεί σε σίριαλ η περίπτωσή του, η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να του κάνει επέκταση συμβολαίου με σημαντική αύξηση αποδοχών. Σύμφωνα με τη "Mirror", η οποία επικαλείται πηγές εντός του συλλόγου, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ είναι έτοιμη να του προσφέρει "εξωπραγματικό" συμβόλαιο, να τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League, δίπλα στους Γιάγια Τουρέ, Σέρχιο Αγουέρο και Έντεν Αζάρ και ταυτόχρονα τον πιο ακριβοπληρωμένο στην ιστορία του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό πως για την παραμονή του Σουάρες πολύ μεγάλη σημασία έχει και το αν θα τερματίσει τελικά η Λίβερπουλ στην τετράδα προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League. Ωστόσο, να σημειωθεί πως και η πλευρά του παίκτη, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως είναι χαρούμενος και πως δεν πρόκειται να φύγει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μπορεί να επιθυμεί την επέκταση συμβολαίου γιατί θα έχει έτσι τον τρόπο να βάλει μία ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν υπάρχει στο ισχύων συμβόλαιό του 26χρονου.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ