ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ τα βρήκε με την Σαουθάμπτον για τον Λάβια, αλλά η Τσέλσι κάνει ρελάνς

Southampton's Romeo Lavia celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton)
Southampton's Romeo Lavia celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Southampton and Chelsea at St Mary's Stadium, Southampton, England, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Ian Walton) AP

Σε συμφωνία με τη Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Ρομέο Λάβια έφτασε η Λίβερπουλ, ωστόσο η Τσέλσι δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να τον κάνει δικό του.

Μετά τη μάχη ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ για την απόκτηση του Καϊσέδο, οι δύο ομάδες μάχονται τώρα για την υπογραφή του Ρομέο Λάβια.

Οι κόκκινοι ανέβασαν την προσφορά τους η οποία φτάνει στα 70 εκατομμύρια ευρώ καλύπτοντας έτσι την ρήτρα του συμβολαίου του αμυντικού μέσου από το Βέλγιο.

Ωστόσο, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει και η Τσέλσι με αποτέλεσμα το μπαλάκι να πάει πια στα χέρια του Ρομέο Λάβια ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα πάει.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ