ΑΓΓΛΙΑ

Η "μαγεία" του Αζάρ και το "θέατρο" του Γιόβετιτς

Η "μαγεία" του Αζάρ και το "θέατρο" του Γιόβετιτς

O Στέβαν Γιόβετιτς άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Σίτι επί της Τσέλσι αλλά χρεώνεται και την επική... βουτιά της βραδιάς. Δείτε επίσης πως ο Αζάρ "άδειασε" με σούπερ ντρίμπλα τους Σαμπαλέτα και Μίλνερ (videos).

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι ικανοποίησε όσους την παρακολούθησαν καθώς είχε δύο γκολ και αρκετές καλές φάσεις , υπήρχαν όμως και δύο ακόμα "στιγμές" που έμειναν στη μνήμη των φιλάθλων. Η μία είχε πρωταγωνιστή τον σκόρερ του πρώτου γκολ των "πολιτών" Στέβαν Γιόβετιτς, σε μία όμως όχι και τόσο πετυχημένη έμπνευσή του.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μαυροβούνιος φορ εφόρμησε προς τη μεγάλη περιοχή όμως υπό την πίεση του Νταβίντ Λουίζ προσποιήθηκε πως ήρθε σε επαφή μαζί του και έκανε "βουτιά" για να κερδίσει την εσχάτη των ποινών, με τον διαιτητή όμως να τον τιμωρεί με κίτρινη κάρτα και τον Πελεγκρίνι να τον κάνει αλλαγή λίγα λεπτά αργότερα.

Στον αντίποδα οι φίλοι της Τσέλσι μπορούν να παρηγοριούνται μετά τον αποκλεισμό βλέποντας την εντυπωσιακή ντρίμπλα του Εντέν Αζάρ στο 22ο λεπτό, όταν μέσα σε ελάχιστο χώρο άδειασε τους Πάμπλο Σαμπαλέτα και Τζέιμς Μίλνερ.

Δείτε τις δύο άκρως... θεαματικές φάσεις:

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ