ΓΑΛΛΙΑ

Η μαγική πάσα του Αζάρ

Η μαγική πάσα του Αζάρ
Αζάρ

Δείτε την εντυπωσιακή πάσα που έβγαλε στο δεύτερο γκολ της Λιλ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Εντέν Αζάρ και διαβάστε σε ποιο πρωτάθλημα είπε πως θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν (video).

Εντυπωσιακός για ένα ακόμη παιχνίδι της Λιλ ήταν χθες (29/4) ο Εντέν Αζάρ.

Οι "λιλουά" νίκησαν με ανατροπή την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα παιχνίδι που ο Βέλγος έλαμψε και χάρισε μαζί με τον Νολάν Ρου τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Αζάρ μπορεί να ήταν αμφίβολος, καθώς αντιμετώπιζε μικροπρόβλημα τραυματισμού, όμως, όχι μόνο πρόλαβε το παιχνίδι, αλλά ξεχώρισε. Στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι, στο δεύτερο σκόραρε με πέναλτι, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η μαγική πάσα από την οποία προήλθε το 2-1.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο 21χρονος δήλωσε στο Canal+: "Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά ο στόχος μου είναι να πάω στην Πρέμιερ Λιγκ, επειδή έχω περάσει αρκετά χρόνια στη Γαλλία. Θέλω να τελειώσω τη σεζόν με τη Λιλ και μετά να πάω στην Αγγλία".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι μεγάλες ομάδες, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ, έχουν συνδεθεί με την απόκτησή του και πως χθες στο "Μετροπόλ" βρισκόταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λιλ, Πατρίκ Βιεϊρά, για να τον δει από κοντά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ