ΜΑΡΣΕΙΓ

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ

Denmark's Pierre-Emile Hojbjerg celebrates at the end of the Euro 2020 soccer championship round of 16 match between Wales and Denmark at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Saturday, June 26, 2021. Denmark won 4-0. (Dean Mouhtaropoulos/Pool via AP)
Ο Πιέρ-Εμίλ Χόιμπιεργκ @ DEAN MOUHTAROPOULOS / POOL VIA AP

Παίκτης της Μαρσέιγ με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ, καθώς οι Μασσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δανού χαφ από την Τότεναμ με τη μορφή δανεισμού.

Ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή για τη Μαρσέιγ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Δανού χαφ, Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ. Η συμφωνία με την Τότεναμ προβλέπει μονοετή δανεισμό και υποχρεωτική αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι στα 20 εκατ. ευρώ.

Η Μαρσέιγ με αυτή την κίνηση κάλυψε το κενό από τη φυγή του Πάπε Γκέιγ στη Βιγιαρεάλ, την ίδια στιγμή βέβαια που ακούγεται ότι το Ζορντάν Βερετού είναι πως προς πώληση.

Ο Χόιμπιεργκ είναι η τρίτη πολύ δυνατή προσθήκη για το σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, μετά από αυτές των Μέισον Γκρίνγουντ (Μαν. Γιουνάιτεντ) και Ισμαέλ Κονέ (Γουότφορντ), που κόστισαν μαζί 28 εκατ. ευρώ. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ολιμπίκ έβγαλε από τα ταμεία κι ένα ποσό άνω των 10 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπαμό Μεϊτέ, που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στο Βελοντρόμ.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ