ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η μεγάλη "ερυθρόλευκη" Δευτέρα

Η μεγάλη "ερυθρόλευκη" Δευτέρα
κοκκαλης

Την Δευτέρα μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα προπονητή, πολυμετοχικότητας και μεταγραφές

Η μεγάλη μέρα για τους "ερυθρολεύκους" είναι η Δευτέρα (25/5), όχι τόσο για το ραντεβού του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Τιμούρ Κετσπάγια αλλά για τα όσα θα πει ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών στην συνέντευξη Τύπου για την πολυμετοχικότητα.
Η συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης είναι σχεδόν τελειωμένη και μόνο κάτι εξαιρετικά απρόοπτο θα αλλάξει τα δεδομένα, όμως αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι τι θα πει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν πρόκειται να "αντιγράψει" το- αποτυχημένο μέχρι στιγμής- μοντέλο του Παναθηναϊκού, αφού θα κρατήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των μετοχών και απλά οι ενδιαφερόμενοι θα πάρουν τα υπόλοιπα.

Προβλέψεις με αριθμούς δεν χωρούν και δεν πρόκειται να κάνουμε, αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν την "μεγάλη" Δευτέρα στην συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου των νταμπλούχων Ελλάδας. Το SPORT 24 θα δώσει φυσικά το παρών και θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και με videos!

Από Δευτέρα και οι μεταγραφές

Οι μέρες περνούν και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να κάνουν τα λάθη της περυσινής σεζόν καθυστερώντας τον σχεδιασμό, κάτι που σημαίνει πως από την Δευτέρα (25/5) μετά και την ανακοίνωση (ή όχι) της συμφωνίας του Τιμούρ Κετσπάγια θα δρομολογηθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις.

Η επιστροφή του Στέλιου Βενετίδη στον Πειραιά όπως σας ενημέρωσε το SPORT 24 είναι πολύ κοντά και ο έμπειρος αριστερός μπακ αναμένεται να ξαναφορέσει τα "ερυθρόλευκα" μετά από τρια χρόνια στον "κάμπο".

Η ανακοίνωση της συμφωνίας -αν δεν συμβεί κάτι τρομερό- αναμένεται την επόμενη εβδομάδα και ο 32χρονος άσος θα είναι όπως όλα δείχνουν η τρίτη μεταγραφή μετά τους Ζαϊρί και Πάρντο.

Με την απόκτηση του Έλληνα αριστεροπόδαρου αμυντικού ανοίγει η πόρτα για τον Λεονάρντο που θα δοθεί δανεικός σε ελληνική ομάδα όπως φαίνεται.

Σ' ότι αφορά στους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους, οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν παίκτη για κάθε γραμμή. Έναν κεντρικό αμυντικό στην θέση του Παρασκευά Άντζα που αποχώρησε, έναν μεσοαμυντικό στην θέση του Πατσατζόγλου αλλά και έναν επιθετικό για αντι-Κοβάτσεβιτς.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι γνωστά... Μπομπό, Νιλ, Εντμίλσον, Κακουτά είναι μερικά απ' αυτά, όμως πολλά θα κριθούν και απ' το τι θα γίνει με Λεντέσμα, Ντάρμπισιρ, Λέτο αλλά και από τα χρήματα που θα μπουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Από την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Δευτέρα (25/5) όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν θα μπει στην τελική ευθεία. Υπομονή...




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ