CHAMPIONS LEAGUE

"Η Μίλαν άξιζε την πρόκριση"

"Η Μίλαν άξιζε την πρόκριση"

Ο τεχνικός της Μίλαν, Μάσιμο Αλέγκρι, εκτιμά πως η ομάδα έκανε ότι ήταν δυνατό και στα δύο ματς με την Τότεναμ και πως η ομάδα του ήταν αυτή που άξιζε την πρόκριση, άποψη που έχουν επίσης οι Πάτο και Ιμπραχίμοβιτς

"Η ομάδα έκανε πολύ εμφάνιση απόψε και νομίζω κρίνοντας και από τα δύο ματς πως εμείς αξίζαμε να έχουμε πάρει την πρόκριση", τόνισε ο Ιταλός προπονητής μετά το ματς.

"Δυστυχώς, αυτό το λάθος στο πρώτο ματς μας κόστισε πολύ. Απόψε η Μίλαν έκανε πραγματικά ότι ήταν δυνατό και δείξαμε πως έχουμε δυναμική και τεχνική. Μας έλειπε μόνο η τελική προσπάθεια".

"Δημιουργήσαμε φάσεις με τους Ρομπίνιο και Αλεσάντρε Πάτο, έτσι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο και θα πρέπει να συγχαρώ αυτά τα παιδιά".

"Η εμφάνιση αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση στην επιστροφή μας στην μάχη για το πρωτάθλημα, καθώς νομίζω πως το τελευταίο διάστημα βελτιωνόμαστε διαρκώς".

"Φυσικά όμως δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος, καθώς υπάρχει έντονη πίκρα παντού, αλλά με παρηγορεί ο τρόπος που πάλεψαν οι παίκτες μου".

Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος

"Στα δύο ματς η Τότεναμ είχε μόνο ένα σουτ στο τέρμα και κατάφερε να σκοράρει. Η καλύτερη ομάδα δεν νικάει πάντα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

"Παίξαμε καλά αλλά δεν είχαμε το γκολ, ήταν το μόνο που μας έλειπε απόψε. Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου, ενώ όλη η ομάδα έπαιξε καλά. Προσπάθησα να σκοράρω, αλλά η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή".

"Είναι κρίμα που αποκλειστήκαμε από το Champions League, αλλά έχουμε ακόμη το πρωτάθλημα και το κύπελλο να επικεντρωθούμε", πρόσθεσε ο Σουηδός.

Πάτο: "Κυριαρχήσαμε στο Λονδίνο"

"Είναι οδυνηρό να μένεις εκτός με αυτόν τον τρόπο, έχοντας κυριαρχήσει στο παιχνίδι και έχοντας παίξει τόσο καλά", ανέφερε ο Πάτο από την πλευρά του και συνέχεισε: "Αυτό που χρειαζόμασταν ήταν ένα γκολ και δεν το είχαμε".

"Παίξαμε καλά, αλλά χωρίς το γκολ δεν είχε σημασία στο τέλος. Τώρα πρέπει γρήγορα να το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στην Serie A και στο Coppa Italia. Αυτό που θέλουμε είναι να κατακτήσουμε τα πάντα στην Ιταλία και μπορούμε να το κάνουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ