ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα άλλαξε τουλάχιστον 20 πάσες επτά φορές κόντρα στη Ρεάλ

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", Μαδρίτη | Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα άλλαζε πάσες και οι παίκτες της Ρεάλ απλά την κοιτούσαν, όπως φαίνεται και από τα στατιστικά του clasico.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε θρίαμβο 4-0 επί της Ρεάλ στο clasico του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τη La Liga, όχι μόνο επειδή η ίδια βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, αλλά κι επειδή οι "μερένγκες" ήταν απαράδεκτοι.

Η εικόνα των παικτών του Κάρλο Αντσελότι ήταν τραγική, αφού κυνηγούσαν και δεν έφταναν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, άφηναν τεράστια κενά και έδιναν πολλά... δώρα στους αντιπάλους τους.

Η πιο χαρακτηριστική διαφορά των δύο ομάδων ήταν η πίεση. Η Μπαρτσελόνα δεν επέτρεπε στη Ρεάλ να κάνει το παιχνίδι της, όμως οι γηπεδούχοι άφησαν ανενόχλητους τους παίκτες του Τσάβι να αλλάζουν την μπάλα μέχρι να βρουν χώρους.

Συνολικά, η Μπαρτσελόνα έκανε επτά επιθέσεις στις οποίες άλλαξε τουλάχιστον είκοσι φορές την μπάλα, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή La Liga.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ