ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα "έκλεισε" τον Νεϊμάρ

Η Μπαρτσελόνα "έκλεισε" τον Νεϊμάρ

Στην αποκάλυψη ότι η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Νεϊμάρ για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, προχώρησε η καταλανική "Sport". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Νεϊμάρ υπέγραψε πρόσφατα επέκταση συνεργασίας με τη Σάντος, που τον δένει στον βραζιλιάνικο σύλλογο μέχρι το 2014, όμως για τους Καταλανούς θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά παίκτης της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για σημερινό δημοσίευμα της "Sport", σύμφωνα με την οποία η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης έκλεισε συμφωνία με τη Σάντος, η οποία προβλέπει πως ο παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μπλαουγκράνα".

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως το ετήσιο κασέ του θα είναι 7.000.000 ευρώ, γεγονός που θα τον κάνει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας μετά τον Λιονέλ Μέσι, με το μοναδικό ερωτηματικό να είναι η ημερομηνία άφιξης του λάτιν άσου στο "Καμπ Νόου".

Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει δικαίωμα για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά τα 4 χρόνια, ενώ υπάρχει και μπόνους 1.000.000 ευρώ εάν κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ